Gaga Taşında İlk Defa | EUCALYPTUS PREMIUM Gaga Taşı

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Hüseyin KARABACAKOĞLU' Alıntı:
günay abi ilgi ve alakandan dolayı çok teşekkür ederim.bugün kuşlara verdim gaga taşlarını mamadan daha fazla ilgi gösterdıler.bugun yaptıgım mamayı çöpe attım dıyebılrım :) sagol abı hersey ıcın
Kuşların taşları beğenmesine sevindim Hüseyin usta, kafese yeni birşey girince çok merak ederler...sanırım bu kadar ilgilenmeleri bundan kaynaklanıyordur  :)

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
selam millet, ilanımı zırt-pırt ikidebir hortlattığım için özür dilerim...sadece ufak bir stok güncellemesi yapmak isterim. Elimizde paketlenmiş ve kargoya verilmek üzere hazır halde 21 paket okaliptüs yaprağı mevcut. Almayı düşünenlere duyurulur...özellikle bu hafta İstanbul Uluslararası yarışması nedeni ile, İstanbulda ikamet edenler toplu halde sipariş verirlerse doğrudan yarışma salonundan siparişlerini alabilirler.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Denizli ve İzmir paketleri bugün kargoya verilmiştir, muhtemelen yarın paketler teslim edilir. Sağlıklı ve bol yavrulu üretimler dilerim.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
İlginizden ve iyi dileklerinizden dolaya herkeze çok teşekür ederim. Kars ve Malatya paketleri bugün kargoya verilmiştir, muhtemelen paketler 2 gün içerisinde teslim edilecektir. Sağlıklı ve bol yavrulu üretimler dilerim.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
ŞU AN HAVA MUNASEBETİYLE ÇOK RAHATA ERDİK HAFTADA BİRE DÜŞTÜ ÇUNKU YAZIN ÇABUCAK KURUYORDU ŞİMDİ 56 GÜN GİDİYOR  BAYRAMDA RAFET ABİMİZLE KONUŞTUL BUNU BİZLERE ÖĞRETTİĞİ İÇİN AYRICA TEŞEKKUR ETTİM SEN YURT DIŞINA YARIŞMALARA GELSEN DAHA NELER GÖRURSUN DİLEKLERİ DE OLDU AMA YAPACAK BİR ŞEY YOK SAĞOLSUN TANIK OLDUĞUM OLAY YUVADANATLAYAN İLK GOREN YAVRU BİLE TANIYOR YA HELAL OLSUN BOL BOL YESİNLER SENDE SAĞOL BU ŞEKİLDE HİZMETLERİNDEN DOLAYI SITE SENİN VE SENİN GİBİ ARKADAŞLARIN KADRINI KIYMETINI BBİLSİNLER

SAHI AKLIMA GELMİŞKEN 25 SENELİK KUŞÇULARIN BİLMEDİKLERİNİ

ARZULAR ŞELALE OLSUN

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
Abi teşekür ederim 3 gün oldu elıme olaşalı kargonun bugun açtım paketi aksaklıkdan dolayı kusura bakma abi

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Ayhan ŞEN' Alıntı:
Abi teşekür ederim 3 gün oldu elıme olaşalı kargonun bugun açtım paketi aksaklıkdan dolayı kusura bakma abi
Sorun değil Ayhan usta, öncelikle geçmiş olsun...umarım çabuk iyileşirsin ve ayağa kalkarsın. Bu mevsimde havalar çok değişken ve kendimize daha iyi bakmamız gerek. İnşallah kuşların gaga taşlarını severek tüketirler.

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Sorun değil Ayhan usta, öncelikle geçmiş olsun...umarım çabuk iyileşirsin ve ayağa kalkarsın. Bu mevsimde havalar çok değişken ve kendimize daha iyi bakmamız gerek. İnşallah kuşların gaga taşlarını severek tüketirler.
Teşekür ederim abi severler neden sevmesinler 1 -2 aya koyarım şuanda bolca mevcut gaga taşları yedeklemeyi seviyorum abi :)

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
15 Kasım - 30 Kasım 2012 tarihleri arasında Okaliptus tomurcuklu mineral blok kampanyası.

20-25 adet arası - adet fiyatı 1 lira
25 - 50 adet arası - adet fiyatı 90 kuruş
75 adet ve üzeri - adet fiyatı 80 kuruş

Elimizdeki stoğu eritmek için 15 günlük kampanyadır, kampanya 30 kasım 2012 tarihinde sona erecektir. İlgi ve alakanızdan dolayı teşekür ederim.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
yorum ve dilekleriniz için hepinize ayrı-ayrı teşekür ederim dostlar.

tan5634

Uzman Üyemiz
Adı
ünal
Soyadı
tan
Günay Usta Raşit 200 tane sipariş vermişti.Sen bize 300 tane ayarla abi.Hayırlı satışlar..

enteresan41

Yeni Üyemiz
Adı
ekrem
Soyadı
ersöz
gunay bey yuvalıktan harıc salmanın bır kenarında veya kafesdede durabılırmı ıllakı yuvalıkta yumurta zamanımı kullanmamk gerek sımdıden tşklr hayırlı satıslar