Gaga Taşında İlk Defa | EUCALYPTUS PREMIUM Gaga Taşı

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Ekrem ERSÖZ' Alıntı:
gunay bey yuvalıktan harıc salmanın bır kenarında veya kafesdede durabılırmı ıllakı yuvalıkta yumurta zamanımı kullanmamk gerek sımdıden tşklr hayırlı satıslar
teşekür ederim Ekrem bey, sorunuza gelince, hayır bu bir kural değil ve tabii ki yapraklar kafes veya salmada öylece dilediğiniz yere brakabilirsiniz, kuşlarınız ihtiyaç duyarlarsa yapraklardan mutlaka yararlanacaktır. Ben hem yuvalıkta hem de kafes içinde kullanıyorum.

enteresan41

Yeni Üyemiz
Adı
ekrem
Soyadı
ersöz
gunay bey sızı takıp edıyorum basarılı calısmalarınız var hobı olarak muhabbet kusu beslıyorum sevdığımden dolayı,sızı calısmaarınızdan dolayı tebrık edıyorum basarılar eger uretıme gecersem sızden tecrubelerınızden ve urunlerınızden yararlanmak ısterım saygılar basarılar

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Yorumunuz için teşekür ederim Ekrem bey, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...inşallah siz de en kısa zamanda üretime geçer ve bu harika hobinin tadını çıkarmaya başlarsınız.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Yılmaz KAPLAN' Alıntı:
Günay abi bende 75 adet istiyorum.
Tamamdır Yılmaz usta, kargo adresini not ettim, pazartesi günü paketini kargoya veriyorum.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Ufak bir duyuru yapmak istiyorum, 8 ve 9 Aralık 2012 tarihinde Antalyada yapılacak olan Irk ve Renk Kuşları yarışmasını ziyaret etmeyi planlıyorum. Gaga taşı almayı düşünen arkadaşlarımız varsa siparişlerini en geç 6 aralık perşembe gününe kadar verebilirler, ben de paketleri yarışma salonunda (veya civarında) teslim edebilirim.

İlginizden dolayı teşekür ederim.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
tekrar hayırlı satışlar abi bence bu konunun sabitlenmesi iyi olur

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Emeginize saglık alıcılardan kurtuluş olmuş fiyat da uygun üretime geçince görüşmek dileğiyle hayırlı satışlar

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Yorumlarınız için teşekür ederim dostlar.

Haftasonunda Antalya ziyareti yalan oldu, bu nedenle Osman beyden özür dilerim, paketi önümüzdeki hafta içi kargo ile postalarım artık.

yusufyalçınkaya

Takipçi Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yalçınkaya
abilerim kardeslerım niğde veya ankara da toplu olarak alan varsa bende almak istiyorum fazladan 3 4 tane getirtirseniz elden almak istiyorum bende tek kus var o yüzden fazla alamıyorum.. az aldığım içinde kargo parası pahalı geliyor.. biraz sıkısıgım bu aralar o yüzden yardımcı olmak isteyen olursa özelden mesaj atarsanız cok mutlu olurum...

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Merhaba Erkan bey, evet hazırda okalıptus yaprağı var, dilediğiniz kadar gönderebilirim. Özel mesajla kargo adresinizi ve telefon numaranızı bildirin ben de size geri dönerim.

Teşekür ederim ve hayırlı geceler dilerim.

zafer_1981

Uzman Üyemiz
Adı
zafer
Soyadı
aktemur
slm beyler:

ben günay beyden almadım ama yakınımda var ordan temin ediyorum.

ama gerçekten %100 çözüm.

yakınlarınızda yoksa denemek için günay beyden alın.memnun kalacağınıza eminim.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Yusuf YALÇINKAYA' Alıntı:
abilerim kardeslerım niğde veya ankara da toplu olarak alan varsa bende almak istiyorum fazladan 3 4 tane getirtirseniz elden almak istiyorum bende tek kus var o yüzden fazla alamıyorum.. az aldığım içinde kargo parası pahalı geliyor.. biraz sıkısıgım bu aralar o yüzden yardımcı olmak isteyen olursa özelden mesaj atarsanız cok mutlu olurum...
bu en büyük sorunlardan birisi şu anda, geçen yıl bir bayilik çalışması gibi birşey içine girelim dedik ama kimse yanaşmadı. Petşoplar neyazıkki kyar oranı daha yüksek olduğu için ucuz ve sadece alçı olan gaga taşlarını alıp satmayı tercih ediyor. İnşallah bu yaz daha iyi organize olup 2 çeşit ambalaj tasarlayıp o şekilde bayilik vermeyi planlıyoruz...bu sefer de olmazsa artık gaga taşı imalatı ve satışını bitirmek istiyoruz.

Berkan Pekbilek

Üyemiz
Cihan Aytan abimizin yanına dişi kuşuma eş almak için gittiğim zaman kendisi bana bir adet hediye etti.Petshoptan 3 TL ye aldığım alçı kalıbının yanında seninkilere paha biçilemez abicim.Dişi kuşum arada gaga taşına giderdi ve onada sürekli hapşırırdı ama şimdi başındn ayrılmaz oldu, severek kullanıyor artık gaga taşını.Bu gidişle fazla dayanmicak en kısa sürede tedarik etmek istiyorum :)

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
konuyu hortlatıp bir stok durumu güncellemesi yapmak istedim arkadaşlar. Elimizde kargoya hazır 500 adet okaliptüs tomurcuklu gaga taşı mevcut, ihtiyacı olana ayni gün PTT veya Aras kargo ile gönderim yapabilirim.

hasan alagöz

Takipçi Üyemiz
selamlar gunay hocam urunlerı bugun teslım aldım gayet guzel duruyorlar.bakalım kuslar begenecek mı :)

bu arada gunay hocam ılgı alakan ve tavsıyelerın ıcın cok teşekkur ederım

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Levent ULUCA' Alıntı:
demek okaliptus mersinde bu yapraklar insan sağlığı içinde harika zaten piyasadaki keskin nane aromalı şekerlerin de içinde bulunuyor
Evet, sadece şekerlerde değil...okaliptüs artık birçok farklı ürünlerde kullanılıyor. Mesela bundan 3-4 ay önce Domestos markası yeni Okaliptus katkılı çamaşır suyu üretip satışa sundu. Bir şampuan markası okaliptüs içerikli şampuan üretip satışa sundu...bir başka örnek de bir diş macunu markası okaliptüs içerikli diş macunu üretti. Aklıma gelmeyen daha birçok örnek var.