Evet bilezik yok kuşta. Kuyruğu benim hatam. Dümdüz çok güzel bir kuyruğu vardı ama almaya giderken küçük taşıma kafesimi yanıma almayı unuttum. Dolayısıyla küçük karton kutuya kondu orda biraz kuyruğu bozuldu zaten. Eve geldiğimizde de tüneğini biraz geriye takmışım kafesten de kırıldı kuyruğu. Daha dün akşam geldik. Kuş normal yerli muhabbet kuşlarına göre oldukça sakin bir kuş. Yükseklere uçabiliyor ama öyle aşırı uçma taraftarı değil. Olduğu yerde duruyor dışarı çıkardığımda. Dün akşam eve geldiğinde dışkı ishal gibiydi bu sabah da öyleydi sanırım yol stresindendi. Bir de yemliği bulamamış kafeste alta inmediği için. Ben de sabah yukarıya da yemlik taktım ve elime alıp yemliğin başına götürdüm ama çok çok çok az yedi. Yeni olduğu için sanırım? Daldarıya dokunmadı bile sanırım ne olduğunu daha bilmiyor. Mineral bloğu kemirdi birazcık da. 1gündur beraberiz durum bundan ibaret
başka bir şey fark etmedim henüz kuşta. çok uçmaması nefes alıp vermesinde güçlük olduğu için midir acaba dicem ama bu iri kuşların yerlilere göre daha hantal olduklarını, çok uçmadıklarını duymuştum. Hem daha yeni geldiği için de olabilir diye düşünüyorum. Bu arada ötüşü, sesi incecik