ERGÜNAHSAP
Uzman Üyemiz
- Adı
- Şahin
- Soyadı
- GÜNGÖR
Güzel görüntüler. Allah muhabbetinizi arttırsın
O SENİN GÜZELLİĞİN BORA ABİ BİR LAF VAR BİLİRMİSİN 'GÜZELE GÜZEL' DİYE....SİZLERDE ÇOK CANA YAKIN VE SAYGI DUYULCAK İNSANLARSINIZ BANA VAKİT AYIRDIĞINIZ İÇİN SAĞOLUN....Bora DERİCİ' Alıntı:Sevgili kardeşim Ali dün izmir gezimizdeki beni en mutlu eden olay senin gibi yüzü güzel,yüregi güzel delikanlı bir dostla tanışmaktı.kuşlara ve üretimhanene gelince fazla söze gerek yok Rabbim nazarlardan korusun türkiyedeki sayılı üretimhanelerden birini kurmuşsun ve muhteşem damızlıkların var.Yavruları ben hiç anlatmayayım zaten yarışmalarda herkes ne demek istedigimi görecek inşallah. thumbsupbo thumbsupbo Güler yüzün ve dostlugun için teşekkür ederim.Allaha emanet ol...
Ali AYDIN' Alıntı:MAŞALLAH NAZAR DEGMESİN BOL SAGLIKLI ÜRETİMLER
SAĞOLASIN KARDEŞİM O SENİN GÜZELLİĞİN........Gökhan YILMAZ' Alıntı:Ali abinin yanına haftada bir gider halini hatırını sorar, kuşlara hayranlıkla bakarım.
Allah kısmet ederse kendine güzel damızlıklar çıkartıp yakın zamanda sahalara bomba gibi girecektir thumbsupbo
Kemal abi açtığı başlıkla zaten gereğini söylemiş bize de desteklemek düşer
Ayrıca misafirperverliği konusunda sonuna kadar helal olsun bi tane aliş abim rotfl