Gönüllü Sahiplendirme

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
Bazı sitelerde Gönüllü sahiplendirme ilanları var çoğu insan ücretsiz vereceğini ve hibir masraf talep etmeceğini söylüyor peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? :-[

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Yer sıkıntısı çeken kuşların veriminin düşmesinden kaynaklanan bir durum bu bence yoksa kimse kolay kolay gönüllü sahiplendirme işine girmez

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
ŞEREFSİZLER... BAŞKA ne  OLSUN  İNSANLARIN VAKTİNDEN  ÜMİDİNDEN ÇALIŞIYORLAR

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Malesef yapacak birşey yok ve böyle kişilere kanmamak gerekli diye düşünüyorum.

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
özellikle sahibinden.com da mevcuttur. site satış olduğu zaman yayınlanmadığı için ücretsiz verilecektir diye ilan veriyorlar.

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
mubişlerle ilgili olanlar
onlar satılık hep...

bazılarıda evde el bebek gül bebek besledikleri kuşlara bakamaz duruma geldiği zaman onları güvenilir iyi bakacak bir insana vermeyi tercih ediyor

lynx1985

Takipçi Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
doğruöz
Umut GENÇ' Alıntı:
özellikle sahibinden.com da mevcuttur. site satış olduğu zaman yayınlanmadığı için ücretsiz verilecektir diye ilan veriyorlar.
+1

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
bu sitenin üyesi olan bazı üreticilerde sahibinden.com' a gönüllü sahiplendirme adı altında kuş satışı yapıyorlar.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
bu sitenin üyesi olan bazı üreticilerde sahibinden.com' a gönüllü sahiplendirme adı altında kuş satışı yapıyorlar.
hehehe
hay ağzına sağlık iyi yakaladın....

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Bunun tartismasi daha once yasanmisti baya da kanli gcmisti burda :)

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
arkadaşlar kimse ücretsiz kuşlarını vermez bi muhabbet kusunun yumurtadan çıktıktan sonra 30 gün zahmetini çekip ondan sonra alsana bedava sanmıyorum çok istisna çıkar diye tahmin ediyorum birde sahibinden com da ilanlar artık sadece sahiplendirme olarak verildigi için o şekilde veriyorlar diğer şekli ile ilan iptal oluyor arıyan arkadaşlara da zaten ne için öyle yazdıklarını izah ediyorlar onun için kimse kırılıp üzülmesin

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Sahibinden.com da bu uygulama başladı başlayalı bu sitede de 1 ileti olmayan kişiler bile satış yapmaya geldi. Ama arkadaşın dediği gibi buradaki üyelerdende GÖNÜLLENDİRME adı altında umut hırsızlığı yapıyor.

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Sahibinden.com daki durum canlı satışının yasak olduğundan dolayı o şekilde yazmak zorunda kalınıyor.. Malum bizim insanımız her yasağa bir kılıf uydurur buda siteyi kullanmak için uydurdukları bir kılıf hayırlısı olsun ne diyelim..

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Serkan SİPAHİ.' Alıntı:
arkadaşlar kimse ücretsiz kuşlarını vermez bi muhabbet kusunun yumurtadan çıktıktan sonra 30 gün zahmetini çekip ondan sonra alsana bedava sanmıyorum çok istisna çıkar diye tahmin ediyorum birde sahibinden com da ilanlar artık sadece sahiplendirme olarak verildigi için o şekilde veriyorlar diğer şekli ile ilan iptal oluyor arıyan arkadaşlara da zaten ne için öyle yazdıklarını izah ediyorlar onun için kimse kırılıp üzülmesin
thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo

yani ben kuşu vereceksem satış olduğu zaman site kabul etmiyor daha eskilerde ilan veriliyordu şimdi artislik yapıyorlar millette  ne yapsın ilanı o şekilde vermek zorunda kalıyor kimse kusura bakmasın.

yusuferyurt

Uzman Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
ERYURT
Vedat ŞEN' Alıntı:
Sahibinden.com daki durum canlı satışının yasak olduğundan dolayı o şekilde yazmak zorunda kalınıyor.. Malum bizim insanımız her yasağa bir kılıf uydurur buda siteyi kullanmak için uydurdukları bir kılıf hayırlısı olsun ne diyelim..

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Serkan SİPAHİ.' Alıntı:
+1

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Bazı siteler de canlı hayvan satışı yasak.Bu yüzden ilanlar bu tarz veriliyor....Emeğin olduğu hiç bir şey karşılıksız olmaz olmamalı....