muhendis155
Uzman Üyemiz
Bazı sitelerde Gönüllü sahiplendirme ilanları var çoğu insan ücretsiz vereceğini ve hibir masraf talep etmeceğini söylüyor peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? :-[
+1Umut GENÇ' Alıntı:özellikle sahibinden.com da mevcuttur. site satış olduğu zaman yayınlanmadığı için ücretsiz verilecektir diye ilan veriyorlar.
Umut GENÇ' Alıntı:özellikle sahibinden.com da mevcuttur. site satış olduğu zaman yayınlanmadığı için ücretsiz verilecektir diye ilan veriyorlar.
heheheGökhan YILDIZLI' Alıntı:bu sitenin üyesi olan bazı üreticilerde sahibinden.com' a gönüllü sahiplendirme adı altında kuş satışı yapıyorlar.
thumbsupbo thumbsupbo thumbsupboSerkan SİPAHİ.' Alıntı:arkadaşlar kimse ücretsiz kuşlarını vermez bi muhabbet kusunun yumurtadan çıktıktan sonra 30 gün zahmetini çekip ondan sonra alsana bedava sanmıyorum çok istisna çıkar diye tahmin ediyorum birde sahibinden com da ilanlar artık sadece sahiplendirme olarak verildigi için o şekilde veriyorlar diğer şekli ile ilan iptal oluyor arıyan arkadaşlara da zaten ne için öyle yazdıklarını izah ediyorlar onun için kimse kırılıp üzülmesin
Vedat ŞEN' Alıntı:Sahibinden.com daki durum canlı satışının yasak olduğundan dolayı o şekilde yazmak zorunda kalınıyor.. Malum bizim insanımız her yasağa bir kılıf uydurur buda siteyi kullanmak için uydurdukları bir kılıf hayırlısı olsun ne diyelim..
+1Serkan SİPAHİ.' Alıntı:arkadaşlar kimse ücretsiz kuşlarını vermez bi muhabbet kusunun yumurtadan çıktıktan sonra 30 gün zahmetini çekip ondan sonra alsana bedava sanmıyorum çok istisna çıkar diye tahmin ediyorum birde sahibinden com da ilanlar artık sadece sahiplendirme olarak verildigi için o şekilde veriyorlar diğer şekli ile ilan iptal oluyor arıyan arkadaşlara da zaten ne için öyle yazdıklarını izah ediyorlar onun için kimse kırılıp üzülmesin