ozaslanenerji
Üyemiz
Güneş enerjisi ile ısıtma için güneş enerjili ısıtıcımız 12 volt ile çalışmaktadır,200 watt güç tüketimi var,ürün ün denemeleri yapılıyor çok yakında satışta olacak inşallah.
Hasan bey ısıtıcı güneş panelleri vasıtası ile çalışmaktadır,güneş panelleri gündüz enerji yi bataryalara depoluyor gece de kullanabiliyorsunuz,Hasan BAYTEMÜR' Alıntı:biraz bilgi veririmisin bunun hakkında güneş olmadıgı zaman noluyor birde fiyatı
Günay abi paneller için bir vergi yok biz burada evlerde kullanılmak üzere sistemler kuruyoruz,sistemin ilk kurulum maliyeti haricinde herhangi bir gideri yok.panel ömürleri 20-25 yıl civarı batarya ömürleri 10-12 yıl civarında ayrıca yeni yasa ile güneş ten 500 kw kadar evinde elektrik üreten kişiler kullanamadığı enerjiyi çift yönlü sayaç ile devlete satabilecek.Günay DÖNMEZ' Alıntı:faydalı bir ürün olur bence, geçen yıl güneş enerjisi olayını ben de araştırmıştım, karşımıza ilk çıkan sorun muhtemelen ayrıca ödenmesi gereken vergi...TEK güneş paneli ile bireysel kullanım için enerji üretenlere pek sıcak bakmıyor.
benim bunu birdaha araştırmam gerek, birde panel ve sistemlere ayrıca sigorta yapılabiliyormu, bu konuda bir bilgin varmı? Kışın bizim burada fırtına, hortum ve tolu hiç eksik olmaz ve havadan her an birşeyler düşebiliyor, birkaç gün önce komşunun bahçesine nerden geldiği belli olmayan bir pvc kapı düştü de scaredHüseyin UĞUZ' Alıntı:Günay abi paneller için bir vergi yok biz burada evlerde kullanılmak üzere sistemler kuruyoruz,sistemin ilk kurulum maliyeti haricinde herhangi bir gideri yok.panel ömürleri 20-25 yıl civarı batarya ömürleri 10-12 yıl civarında ayrıca yeni yasa ile güneş ten 500 kw kadar evinde elektrik üreten kişiler kullanamadığı enerjiyi çift yönlü sayaç ile devlete satabilecek.
Abi sigorta konusunu yarın sigortacı bir arkadaşa soralım bizim buralarda adamlar yere kurduruyor sigorta falan hakgetire. ;DGünay DÖNMEZ' Alıntı:benim bunu birdaha araştırmam gerek, birde panel ve sistemlere ayrıca sigorta yapılabiliyormu, bu konuda bir bilgin varmı? Kışın bizim burada fırtına, hortum ve tolu hiç eksik olmaz ve havadan her an birşeyler düşebiliyor, birkaç gün önce komşunun bahçesine nerden geldiği belli olmayan bir pvc kapı düştü de scared
Kemal AKBULUT' Alıntı:maaşallah yakışır daha nıcelerıne slm
Günay abi alemsin valla abi o kapı marstan marstanGünay DÖNMEZ' Alıntı:benim bunu birdaha araştırmam gerek, birde panel ve sistemlere ayrıca sigorta yapılabiliyormu, bu konuda bir bilgin varmı? Kışın bizim burada fırtına, hortum ve tolu hiç eksik olmaz ve havadan her an birşeyler düşebiliyor, birkaç gün önce komşunun bahçesine nerden geldiği belli olmayan bir pvc kapı düştü de scared
Hüseyin kardeşim emeğinize sağlık.Ben evime bu sistemi kurdurmak istiyorum.Nasıl yaparız?Telden görüşebilirmiyiz?Hüseyin UĞUZ' Alıntı:Günay abi paneller için bir vergi yok biz burada evlerde kullanılmak üzere sistemler kuruyoruz,sistemin ilk kurulum maliyeti haricinde herhangi bir gideri yok.panel ömürleri 20-25 yıl civarı batarya ömürleri 10-12 yıl civarında ayrıca yeni yasa ile güneş ten 500 kw kadar evinde elektrik üreten kişiler kullanamadığı enerjiyi çift yönlü sayaç ile devlete satabilecek.
Evlere kurdurmamız için ne gerek derken, yasal olarak hiç birşeye gerek yok,sadece kurulumu yapacaksınız kullanacaksınız, devlete satma bölümü ile de çalışmalar sürüyor,çift yönlü sayaçlarla enerji nakil hatlarına aktarılması hedefleniyor.Emrah UZUN' Alıntı:Hüseyin kardeşim emeğinize sağlık.Ben evime bu sistemi kurdurmak istiyorum.Nasıl yaparız?Telden görüşebilirmiyiz? abi aynen evlere kurdurmamız için ne yapmamız gerek