Güneş enerjili ısıtıcı ( güneş panelleri ile ortam ısıtma)

ozaslanenerji

Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
U
Güneş enerjisi ile ısıtma için güneş enerjili ısıtıcımız 12 volt ile çalışmaktadır,200 watt güç tüketimi var,ürün ün denemeleri yapılıyor çok yakında satışta olacak inşallah.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
olay budur
kendi evime yapmak istemiştim bir ara
ama çok masraf tutmuştu:(

ozaslanenerji

Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
U
Hasan BAYTEMÜR' Alıntı:
biraz bilgi veririmisin bunun hakkında güneş olmadıgı zaman noluyor birde fiyatı
Hasan bey ısıtıcı güneş panelleri vasıtası ile çalışmaktadır,güneş panelleri gündüz enerji yi bataryalara depoluyor gece de kullanabiliyorsunuz,

eğer sadece gündüz kullanılacaksa batarya sistemi konulmuyor paneller aldığı enerjiyi direk ısıtıcıya vererek çalıştırıyor,

Bu ısıtıcı istenirse rüzgar türbini ile de kullanılabiliyor, ya da adaptör ile elektrik vasıtası ile de çalışıyor.

Ürün şu anda kendi yerimizde test ediliyor,en kısa zamanda fiyat konuya eklenecektir.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
faydalı bir ürün olur bence, geçen yıl güneş enerjisi olayını ben de araştırmıştım, karşımıza ilk çıkan sorun muhtemelen ayrıca ödenmesi gereken vergi...TEK güneş paneli ile bireysel kullanım için enerji üretenlere pek sıcak bakmıyor.

ozaslanenerji

Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
U
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
faydalı bir ürün olur bence, geçen yıl güneş enerjisi olayını ben de araştırmıştım, karşımıza ilk çıkan sorun muhtemelen ayrıca ödenmesi gereken vergi...TEK güneş paneli ile bireysel kullanım için enerji üretenlere pek sıcak bakmıyor.
Günay abi paneller için bir vergi yok biz burada evlerde kullanılmak üzere sistemler kuruyoruz,sistemin ilk kurulum maliyeti haricinde herhangi bir gideri yok.panel ömürleri 20-25 yıl civarı batarya ömürleri 10-12 yıl civarında ayrıca yeni yasa ile güneş ten 500 kw  kadar evinde elektrik üreten kişiler kullanamadığı enerjiyi çift yönlü sayaç ile devlete satabilecek.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Hüseyin UĞUZ' Alıntı:
Günay abi paneller için bir vergi yok biz burada evlerde kullanılmak üzere sistemler kuruyoruz,sistemin ilk kurulum maliyeti haricinde herhangi bir gideri yok.panel ömürleri 20-25 yıl civarı batarya ömürleri 10-12 yıl civarında ayrıca yeni yasa ile güneş ten 500 kw  kadar evinde elektrik üreten kişiler kullanamadığı enerjiyi çift yönlü sayaç ile devlete satabilecek.
benim bunu birdaha araştırmam gerek, birde panel ve sistemlere ayrıca sigorta yapılabiliyormu, bu konuda bir bilgin varmı? Kışın bizim burada fırtına, hortum ve tolu hiç eksik olmaz ve havadan her an birşeyler düşebiliyor, birkaç gün önce komşunun bahçesine nerden geldiği belli olmayan bir pvc kapı düştü de  scared

ozaslanenerji

Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
U
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
benim bunu birdaha araştırmam gerek, birde panel ve sistemlere ayrıca sigorta yapılabiliyormu, bu konuda bir bilgin varmı? Kışın bizim burada fırtına, hortum ve tolu hiç eksik olmaz ve havadan her an birşeyler düşebiliyor, birkaç gün önce komşunun bahçesine nerden geldiği belli olmayan bir pvc kapı düştü de  scared
Abi sigorta konusunu yarın sigortacı bir arkadaşa soralım bizim buralarda adamlar yere kurduruyor sigorta falan hakgetire.  ;D

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Çok güzel bir çalışma. Emeğinize sağlık

taskin90

Üyemiz
Adı
Taşkın
Soyadı
KUZU
çok güzel bir proje büyük üreticiler için biçilmiş kaftan kanımca sonucta bır uretımhane kurulucaksa bu uretımhanenın gıderlerını sadece kus satımından karsılamak zor olabılır dıye dusunuyorum kendı enerjısını uretebılen bır uretımhanenın kar marjıda yukselecektır sadece ısıtmada degıl gunluk florasan enerjısını karsılamak ıcın de bu sekılde sıstemler kullanılabılır koskoca gunesımız var kıymetını bılmek lazım saygılar :)

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Günay abi alemsin valla abi o kapı marstan marstan :D

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Hüseyin UĞUZ' Alıntı:
Hüseyin kardeşim emeğinize sağlık.Ben evime bu sistemi kurdurmak istiyorum.Nasıl yaparız?Telden görüşebilirmiyiz?

emrah05

Üyemiz
Adı
EMRAH
Soyadı
UZUN
Hüseyin kardeşim emeğinize sağlık.Ben evime bu sistemi kurdurmak istiyorum.Nasıl yaparız?Telden görüşebilirmiyiz?  abi aynen evlere kurdurmamız için ne yapmamız gerek

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Çok güzel bir sistem bir mühendis adayı olarak en çok desteklediğim projelerden biridir. Fazla enerjiyi satma olayı yıllardır avrupa ülkelerinde uygulanıyor. Yeni yasayla beraber umarım en yakın zamanda ülkemizde de faal duruma geçer. Elinize, emeğinize sağlık :)

ozaslanenerji

Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
U
Emrah UZUN' Alıntı:
Hüseyin kardeşim emeğinize sağlık.Ben evime bu sistemi kurdurmak istiyorum.Nasıl yaparız?Telden görüşebilirmiyiz?  abi aynen evlere kurdurmamız için ne yapmamız gerek
Evlere kurdurmamız için ne gerek derken, yasal olarak hiç birşeye gerek yok,sadece kurulumu yapacaksınız kullanacaksınız, devlete satma bölümü ile de çalışmalar sürüyor,çift yönlü sayaçlarla enerji nakil hatlarına aktarılması hedefleniyor.
Güneş enerjisi ile çalıştırmak istediğiniz cihazları ve kaç saat çalışacaklarını bize iletirseniz,sistem maliyetini hesaplayabiliyoruz.