ixirseviyo
Uzman Üyemiz
Arkadaşlar uzun zamandır güzel bir kümes oluşturmak adına daha vasıflı kuşlar almak için İstanbulda kendisi komşu ülkelere gidip kuş toplayıp jumbo kuşları 180 liradan bizim sitemizde satışa sunan satıcılar var. Ben kendilerini suçlamak bazında değilde bilinçlendirme anlamında sizlere söylemek istedim. 9 kuş aldım 3 tanesi kuruma çıktı 4 tane aldım bir tanesi allaha emanet konu açtım hastalığı hakkında yakında oda yolcu olur.. Şunu bilmenizi isterimki inandığınız güvendiğiniz ve bildiğiniz insanlarla ticaret yapınız ithal kuşları satıcı bilmiyor hemen elinden çıkartmak tek amacı olduğunu bilelim uygun fiyata alacağım derken 600 liraya yakın fiyatlık kuş telef oldu. Kümesime gelince emin olun çok dezenfekte gelen kuşlar hemen ayrı eşe atılır birbirlerine temas sağlanmaz yani kendi kümesimde böyle hastalıklar yokken oldu bu durumlar. Birde şunu artık söylemekte istiyorum yurtiçi satıcılarımız artık fiyatları makul seviyeye getirmelilerki benim gibi kimse üzülmesin.. Vasfına aldanıp makul fiyata kuş alacağım diye paranız kuş olup uçmasın saygılarımla..