GÜVENDİĞİMİZ SATICILARDAN KUŞ ALALIM

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
Arkadaşlar uzun zamandır güzel bir kümes oluşturmak adına daha vasıflı kuşlar almak için İstanbulda kendisi komşu ülkelere gidip kuş toplayıp jumbo kuşları 180 liradan bizim sitemizde satışa sunan satıcılar var. Ben kendilerini suçlamak bazında değilde bilinçlendirme anlamında sizlere söylemek istedim. 9 kuş aldım 3 tanesi kuruma çıktı 4 tane aldım bir tanesi allaha emanet konu açtım hastalığı hakkında yakında oda  yolcu olur.. Şunu bilmenizi isterimki inandığınız güvendiğiniz ve bildiğiniz insanlarla ticaret yapınız ithal kuşları satıcı bilmiyor hemen elinden çıkartmak tek amacı olduğunu bilelim uygun fiyata alacağım derken 600 liraya yakın fiyatlık kuş telef oldu. Kümesime gelince emin olun çok dezenfekte gelen kuşlar hemen ayrı eşe atılır birbirlerine temas sağlanmaz yani kendi kümesimde böyle hastalıklar yokken oldu bu durumlar. Birde şunu artık söylemekte istiyorum yurtiçi satıcılarımız artık fiyatları makul seviyeye getirmelilerki benim gibi kimse üzülmesin.. Vasfına aldanıp makul fiyata kuş alacağım diye paranız kuş olup uçmasın saygılarımla..

shakespeare

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
ÇALIŞKAN
Birde şunu artık söylemekte istiyorum yurtiçi satıcılarımız artık fiyatları makul seviyeye getirmelilerki benim gibi kimse üzülmesin.. Vasfına aldanıp makul fiyata kuş alacağım diye paranız kuş olup uçmasın saygılarımla..
+1

danmes

Uzman Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
Toydemir
Salih kardesim, ithal kus getiren herkesi ayni cati altina toplayan bir yazi yazarak bizide zan altinda birakmakla olmaz. Madem boyle bir sikayetin var ilk once muhattabini aramalisin. Ortaliga yazi yazarak olmaz bu isler.
Ben yaklasik 4 ayda 300u askin kus sattim.hepside ithaldi.yurtdisindan uygun fiyata showjumbo getirmekle hata mi ettik?  Bizlerden kus alip bilezigini kirip kusun ciftini 750tlye satinca kus yerli mi oluyor?
Benden bu gune kadar kus alipta sikayetci olan varsa yazsin.
Ben yurtdisindan binbir zorlukla kus getiren Zafer olsun , Nedim olsun , ismini sayamayacagim tum arkadaslarima tesekkuru bir borc bilirim.Turkiye'deki jumbo muhabbetine katkilarini kimse gormezden gelmesin.

okan ekuklu

Uzman Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Ekuklu
kimse yanlış anlamasın 5 parmağın 5ide bir değil sizde bi yönden haklısınız Mesut Beyde bi yönden haklı çoğu kişinin başına gelmiştir anlattığınız olay yoğurdu üfleyerek yemenize kim sebep olduysa direk onu söyleyinki bu işi hakkıyla yapanlarda o meclis içindeymiş gibi gözükmesin hani bi atasözü var kurunun yanında yaşta yanmasın...

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
öncelikle geçmiş olsun salih. ithal kuş mevzusunu bildiğim kadarıyla anlatayım. bizim buralarda suriye kuşları meşhur adamlar getirir getirmez satma derdine giriyor çünkü kuş ortama alışık değil hava koşulları yemi suyu büyüdüğü ortam farklı olduğu için hayvan strese giriyor yada hastalanıp ölüyor. ithal kuş getirenlerin öncelikle kuşları belil bir süre kümeslerinde gözetim altında bırakmaları gerekiyor diye düşünüyorum. kuş adapte olup biraz ülkemizin şartlarına ayak uyduruncaya kadar en azından bekletsinler. bende bugüne kadar kaç tane ithal kuş aldıysam %70 ini kaybettim ya kuruma girdi yada kuş kusa kusa gözlerimin önünde eriyip gitti. biz üreticilerin yapması gereken bilinene ve sağlam insanlarla alışveriş yapalım bence ithal kuşunda çürüğü ve kalitelisi var onun için herkesi aynı kefeye koymamak lazım salih

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Geçmiş olsun fakat özellikle kuş alırken  iyi kontrol etmek lazım kuşu elinize alıp bi yoklamanız lazım ishal varmı nefes alırken ses varmı kuruma varmı bunları bilmek önemli en başta bu işten fazla anlamazken benimde piyasadan aldığım jumbolarım çeşitli hastalıklardan öldü özellikle kuruma çok yaygın ithalde 180 200 tl az para değil gözüne kestirdiğin kuşu iyice bi gözle elle yoklamalısın İthal diyip herkesi aynı keseye koymamak fikrinde arkadaşlara katılıyorum çok iyi satıcılarda var açık açık kuşun yaramayacağını söyleyen arkadaşlar var en iyisi kuş alımında sabit güvenilir insanlarla karşı karşıya gelmek bunun içinde iyi araştırmalar gerekiyor 

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Geçmiş olsun salih,
öncelikle şov kuşunu ucuza almak isteyen arkadaşlara söylemek istiyorum,kümesime gelen herkez canımızı almaya geliyor,5 kardeşin 5 ide bir olmuyor,en vasıflı en güzel yarışmalarda 1 olacak kuşları istiyor herkez,yanında kardeşi var onu isteyen yok,kuşun vasıflarına göre fiyatları var,hepsinin bir değeri var,ucuz almak isteyen,300 tlye 1.veya 2. olması yüksek ihtimali olan kuşu değilde kardeşini 150 tl ye alabilir,herkez kendi çapında haklı,bu kuşlar kolay üretilmiyor,evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
salih geçmiş olsun.İlk başlarken bunlar hep oluyor.İyi araştırıp güvenilir kişilerden almak lazım.Herkesi aynı kefeye koymak iş değil.

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Öncelikle geçmiş olsun. Herkesi aynı kefeye koymak yanlış olur. bu işi hakkıyla yapanları ayrı tutmakta yarar var.

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Birde şunu eklemek istiyorum,kuşta kuruma varsa;kuşun bünyesine göre yaşama süresi değişir 2 ay veya 8 ay arasıda yaşayabilir,yani burdan anlayacagımız ithal getiren arkadaşların kurumadan haberi olmaz,ama üreticinin haberi olur çünkü kuşta değişiklik olur,herkez baktığı kuşu bilir,yumurtadan kesilebilir durgunlaşabilir,streste olur gibi,kuş normal halinden çıkar,kuruma başladığı zaman kuşun göğüsü hemen balta gibi olmuyor,kuruma başlangıcındaki kuşu alıcı kesinlikle bilemez,ancak durumu ilerlediği zaman belirginleşmeye başlıyor,zaten bilerek kimse hasta kuşu alıp satmaz.

tipo2727

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akkurt
VALLA ARKADAŞ SAĞLAM KUŞ ALICAM DİYOSAN AHMET SALMAN VE ŞAHİN GÜNGÖR GİBİ ARKADAŞLAR VAR.HEM KENDİ İÇİMİZDEN HEM KUŞLARI ÜLKEMİZİN HAVASINA ALIŞIK HAKSIZMIYIM.DAHA SAYAMADIĞIM ARKADAŞLAR VAR HAKKINIZI HELAL EDİN...

ilkerözkara

Takipçi Üyemiz
Adı
İLKER
Soyadı
ÖZKARA
öncelikle geçmiş olsun.benim söyleyebileceğim tekşey.çok adette yurtdışı show ve hollanda aldım ama bugüne kadar hiç sorun yaşamadım ve yavrusunu almadığım kuşta yok.halen de almaya devam ediyorum.ben kendim şahsım adına ithal kuş getiren arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.

mazot

Yeni Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
diker
salih kardeşimize geçmiş olsun diyorum.aslında salih kardeşimiz iyi bir konuya deginmiş.degindigi konudanda çogu üretici arkadaşlarımızın az da olsa karşılaştıgı sorunlarla canıda yanmış.aslında salih kardeşimizde kendince haklıdır yalnız ufakta olsa derdini anlatırken biraz acele ile yazmış o yüzden bazı konularda yanlışlık olmuş.şu sitede ben o şekilde insanlarla karşılaşmadım.kaldiki mesut gibi ithalciler ve üreticiler hiiç deil.arkadaşımızıda mazur görelim.allah kimsenin başınada vermesin.

kayseri_1960@hotmail.com

Uzman Üyemiz
Adı
Musa
Soyadı
AKAR
öncelikle geçmiş olsun salih. ithal kuş mevzusunu bildiğim kadarıyla anlatayım. bizim buralarda suriye kuşları meşhur adamlar getirir getirmez satma derdine giriyor çünkü kuş ortama alışık değil hava koşulları yemi suyu büyüdüğü ortam farklı olduğu için hayvan strese giriyor yada hastalanıp ölüyor. ithal kuş getirenlerin öncelikle kuşları belil bir süre kümeslerinde gözetim altında bırakmaları gerekiyor diye düşünüyorum. kuş adapte olup biraz ülkemizin şartlarına ayak uyduruncaya kadar en azından bekletsinler. bende bugüne kadar kaç tane ithal kuş aldıysam %70 ini kaybettim ya kuruma girdi yada kuş kusa kusa gözlerimin önünde eriyip gitti. biz üreticilerin yapması gereken bilinene ve sağlam insanlarla alışveriş yapalım bence ithal kuşunda çürüğü ve kalitelisi var onun için herkesi aynı kefeye koymamak lazım ..        banada cok satmak istediler yem fiyatına yinede almadım on katına bildigim site arkadaşlardan alırım daha emniyetli olur  diye düşünüyorum  selamlar..