E
elaziz2316
Guest
Elazığ'dan abim Hacı Abdullah GÖÇER' in üretimhanesi.
O ödülü ben almalıyım, benimki 3 haftaydı.elaziz2316' Alıntı:1 haftadır konusuna yanıt yazılmayan üye ödülünü bana verebilirsin.
İsmail sitem etmekte haklısın ama Selahattin abininde dediği gibi senin konu sıkıntılı bir zamanda açıldığı için sürekli gerilere düşmüş.Yoksa üyeler arasında hiç bir ayrım yapılması mümkün değil.elaziz2316' Alıntı:Konuyu açalı TAM 1 HAFTA oldu. Hiçbir yanıt yazmadığınız için de teşekkürler.
Selahattin Abi, "1 haftadır konusuna yanıt yazılmayan üye ödülünü" bana verebilirsin. Konuyu da kilitleyebiliriz ya da silebiliriz.
Gerçektende çok sağlıklı ve güzel çiftler,fakat arkadaşımın dediği gibi sadece bölünmüş kafesler değil diğer üretim kafesleride normal petşhoplarda tek kuş beslenmesi için satılan kafesler,kusura bakmayın fakat bence bu güzelim kuşlara bu kafesler hiçmi hiç olmamış.yylmz' Alıntı:Maşallah.Yalnız dikkatimi çekti ikiye bölünen kafesler çok küçük değilmi kuşlar o kafeslerde strese girmezmi.Üstadlar daha iyi bilir ama o ortadan bölünmüş kafesler kuşlar için bence uygun gibi değil.Bu işn ustaları ne düşünür fikir beyan ederlerse sevinirim.Saygılar.
elaziz2316' Alıntı:Selahattin abi senden bir yaş pasta alacağım var, bir gün görüşebilirsek (inşallah) hatırlatırım.
Yanıt yazan tüm arkadaşlara da teşekkürler.