Hacı Abdullah GÖÇER'i ziyaretim (Elazığ)

• Konbuyu başlatan elaziz2316
  • Başlangıç tarihi
E

elaziz2316

Guest
      Elazığ'dan abim Hacı Abdullah GÖÇER' in üretimhanesi.

E

elaziz2316

Guest
    Konuyu açalı TAM 1 HAFTA oldu. Hiçbir yanıt yazmadığınız için de teşekkürler. :(

Selahattin Abi, "1 haftadır konusuna yanıt yazılmayan üye ödülünü" bana verebilirsin. Konuyu da kilitleyebiliriz ya da silebiliriz.

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
Maşallah güzel kuşlar.Konuyu  ben yeni gördüm, inanıyorum ki arkadaşlarda görmemiştir.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
İSMAİL İNAN BENDE GÖRMEDİM PAYLAŞTIĞIN TARİHE  BAKTIM OGÜN BİZİM BU SİTEDE BÜYÜK OLAY VE KAVGALAR VARDI O YÜZDEN OGÜN FAZLA İLETİ DÖNDÜĞÜNDEN DOLAYI SENİN KONU GERİ DÜŞMÜŞ OLACAKKİ KİMSE FARKINA VARMAMIŞTIR BİZ BURDA ÜRETİMHANE RESİMLERİ PAYLAŞAN ARKADAŞLARA YAŞ PASTA İKRAM EDİYORUZ ;) AYRICA ARKADAŞININ ÜRETİMHANESİ HARİKA GÜLE GÜLE BESLESİN TÜYLERİNCE YAVRULAR ALSIN İNŞALLAH

yylmz

Üyemiz
Adı
YUSUF
Soyadı
YILMAZ
Maşallah.Yalnız dikkatimi çekti ikiye bölünen kafesler çok küçük değilmi kuşlar o kafeslerde strese girmezmi.Üstadlar daha iyi bilir ama o ortadan bölünmüş kafesler kuşlar için bence uygun gibi değil.Bu işn ustaları ne düşünür fikir beyan ederlerse sevinirim.Saygılar.

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
ismail resimleri bizimle paylaştığın için teşekkürler,konuya gelince bende yeni görüyorum,ismail kardeşimiz bizimle paylaşım yapmış görüpte cevap vermemek zaten olmaz ;)

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
Maşallah kuşlar çok güzel.ama sanki rutubetli bir yerdeler.ustalar daha iyi bilir ama rutubet kuşlar için sorun oluşturmazmı?

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
elaziz2316' Alıntı:
    Konuyu açalı TAM 1 HAFTA oldu. Hiçbir yanıt yazmadığınız için de teşekkürler. :(

Selahattin Abi, "1 haftadır konusuna yanıt yazılmayan üye ödülünü" bana verebilirsin. Konuyu da kilitleyebiliriz ya da silebiliriz.
İsmail sitem etmekte haklısın ama Selahattin abininde dediği gibi senin konu sıkıntılı bir zamanda açıldığı için sürekli gerilere düşmüş.Yoksa üyeler arasında hiç bir ayrım yapılması mümkün değil.

Fotoğraflara gelince maşallah kuşların hepside çok güzel ALLAH nazardan korusun.

uyan group

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
UYAN
yylmz' Alıntı:
Maşallah.Yalnız dikkatimi çekti ikiye bölünen kafesler çok küçük değilmi kuşlar o kafeslerde strese girmezmi.Üstadlar daha iyi bilir ama o ortadan bölünmüş kafesler kuşlar için bence uygun gibi değil.Bu işn ustaları ne düşünür fikir beyan ederlerse sevinirim.Saygılar.
Gerçektende çok sağlıklı ve güzel çiftler,fakat arkadaşımın dediği gibi sadece bölünmüş kafesler değil diğer üretim kafesleride normal petşhoplarda tek kuş beslenmesi için satılan kafesler,kusura bakmayın fakat bence bu güzelim kuşlara bu kafesler hiçmi hiç olmamış.

E

elaziz2316

Guest
    Bende üretimhane sahibi arkadaşıma; Box kafese geçmesini, yuvalıkları ve tünekleri değiştirmesinin öncelikle kuşlar açısından daha iyi bir ortam olacağını ve tabiki onların ortamı güzel olunca da verim ve performans da artacağını söyledim. Bu yere de kendisi yeni geçti zaten. Tabiki bu işlerde maddiyat da önemli. İnşallah ileriki zamanda bu ortamı daha bi güzelleştirecektir.

Selahattin abi senden bir yaş pasta alacağım var, bir gün görüşebilirsek (inşallah) hatırlatırım.

Yanıt yazan tüm arkadaşlara da teşekkürler.

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
elaziz2316' Alıntı:
    Selahattin abi senden bir yaş pasta alacağım var, bir gün görüşebilirsek (inşallah) hatırlatırım.

Yanıt yazan tüm arkadaşlara da teşekkürler.
:)ismail,selahattin abiden alacaklı olduğun pastayı ben ikram edebilirim,seni hergün çağırır yoksa gel pastanı ye borçlu kalmak beni rahatsız eder diye,selahattin abiden bir ara hep beraber yeriz inşallah ;)