Hainks Mama Katkısı

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Mahir ÖZARSLAN' Alıntı:
3 ölçekden kastınız nedir acaba?yani gram olarak neye tekabil ediyor ?
Öncelikle sorunuza bukadar geç cevap yazdığım için özür dilerim...malum kullandığımız birçok platform olunca arada sırada bazı mesaj ve soruları kaçırabiliyorum. Evet ilk başlarda ambalaj içerisine bir ölçek konuluyordu ama sonradan kullanmamaya karar verdik, kargo taşıması esnasında poşet içerisindeki ölçek ambalajı zedeleyip yırtıyordu...bu da zarara yol açıyordu. Şu anda ölçek konulmuyor, pratik doz olarak yarım kilogram hazır mamaya 1 - 1.5 yemek kaşığı kullanılmasını tavsiye ediyoruz.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Ürün ile ilgili orijinal yazıda internet sitesi adresimiz ve kargolar hakkında birkaç güncelleme ekledim. Yine de sormak istediğiniz birşey olursa mesaj veya telefonla ulaşabilirsiniz.

Hüseyin Can59

Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
Can
Abi hayırlı satışlar.Kullanıyorum ve kullanmaya devam edeceğim.Farkettim ki biraz daha fazla koymalıyım.Ben tatlı kaşığı ölçeğinde koyuyordum :)

2.aydan sonra tekrar alacağız mecburen.Yeni tarihli ürünler ne zaman çıkacak.

Bay18

Uzman Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
celikel
Ben kullanıyorum süper her üretici arkadaşa tavsiye ederim yavrular yeme düşme zamanı göreceksiniz farkı

mertol elmasdiken

Takipçi Üyemiz
Adı
mertol
Soyadı
elmasdiken
mamaya kattığımdan beri kuşlar mamayı bitiriyor yavrularda çok şükür ölümler olmuyor alırken acaba birseye yarıyormu diye düşündüm ilaçlara vitaminlere çok paralar veriyoruz denemeye değer bi ürün fiyat uygun biz 100 çift kuş besliyoruz dediğinizi biliyorum unuttmayın onlara ne kadar iyi bakarsak onlarda bize bakar bende kaç çift kuş var merak ediyorsunuzdur 40 çift kadar herkese bol yavrulu güzel bir sezon dilerim

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Ustam ürünlerim elime ulaştı..
Mama katkısı,elektrolit ve gaga taşı...
İlginiz için teşekkür ederim..
Kullandıktan sonra yorumlarımıda ayrıca belirteceğim...
Saygılar..

Okan Dıbırdık

Yeni Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Dıbırdık
Çok güzel bir ürün 1 seneyi geçti.kullanali faydalarını gördüm ve uşaktaki 15.16 üretici kullanmakta ve hepsi memnun bizlere bu ürünü sundugun için tskr edrm günay abiii

kahramankoroglu

Üyemiz
Adı
Kahraman
Soyadı
KÖROĞLU
Merhabalar;
mama katkınızdan tedarik etmek istiyorum yalnız 1.5kg ve 750gr lık paketleriniz gözüme çarptı daha düşük paketlemenizi hiç bir platformda bulamadım. 5 takım kuşum var ve doğal olarak çok fazla gelecek 750gr lık ürün. 250-300-350 gr vs.. lik paketleriniz varmı acaba