+100000Gökhan YILDIZLI' Alıntı:zaman geçirmeden kursaklarını ve yem yeme durumlarını kontrol edin yem yemiyorlarsa youtube da muhabbet kuşu elle besleme videoları var onları izleyip kuşları elle besleyin ayrıca baytril enjeksiyonluk çözelti alıp suluklarına 2 damla damlatın
bende geçen hafta bir kuşumu bahsettiğiniz hastalıktan kurtadım sizin dediklerinize ilave olarak hayvan zaten yem yemiyor ve su içmiyordu bende şırınganın ucuna ince silikon hortum takıp şırınganın içine baytril ile arı mamayı karıştırıp şırınganın usundaki hortumu hayvanın kursağına sokarak 3 gün bu şekilde besledim 3 günün sonunda hayvan düzeldi daha sonrasında da 3 gün de suluğuna supravit vitamin koyup verdim. şuan allaha şükür hastalığı atlattı ve keyfi yerinde.Bilal KANLIKAVAK' Alıntı:Arkadaşlar ilkbahar ve sonbahar mevsimlerinde bahar hastalığı denilen iklim değişikliğine bağlı bir hastalık var bu hastalıkta kuş tüylerini tıpkı ishal olmuş gibi kabartır yem mama yemez ve neticesinde sonuç genellikle ölümdür.Bu hastalık çok sinsi bir anda sağlam olan kuşu bir gün içerisinde hasta edip öldüre bilir.İlk baharda 60 adet muhabbet kuşumu bu hastalık yüzünden attım. Sizlere tavsiyem bu belirtileri gösteren kuşyunuzu bulunduğu ortamdan hemen uzaklaştırıp sularına 3 gün boyunca baytril veya vil foxs vermeniz, yemlerine veya mamalarına diyazeyma 256 probiyotik takviye etmeniz çok ilerlemiş ise hastalık gögüs bölgesinden insilün iğnesi ile 00,5 ml aşı enjekte etmeniz ki bu kuşunuz yem yemiyor ve su içmiyorsa yapılacaktır. deaylı bilgi için 05445573324 nolu telden arayabilirsiniz
Şırınganın ucuna takılan silikon hortum olarak ne kullandınız, ben hortum arıyorum...Gökhan YILDIZLI' Alıntı:bende geçen hafta bir kuşumu bahsettiğiniz hastalıktan kurtadım sizin dediklerinize ilave olarak hayvan zaten yem yemiyor ve su içmiyordu bende şırınganın ucuna ince silikon hortum takıp şırınganın içine baytril ile arı mamayı karıştırıp şırınganın usundaki hortumu hayvanın kursağına sokarak 3 gün bu şekilde besledim 3 günün sonunda hayvan düzeldi daha sonrasında da 3 gün de suluğuna supravit vitamin koyup verdim. şuan allaha şükür hastalığı atlattı ve keyfi yerinde.
bisiklet tamircilerinde SİBOP LASTİĞİ bulunurAhmet KARA.' Alıntı:Şırınganın ucuna takılan silikon hortum olarak ne kullandınız, ben hortum arıyorum...
ben mert beyin dediği sibop lastiğini ankarayı komple aramama rağmen bulamadım medikalcilerde ince silikon hortum var en incesi onlardan alabilirsin ankarada olsaydın verirdim sanaMert AYDIN' Alıntı:bisiklet tamircilerinde SİBOP LASTİĞİ bulunur
onlardan kullanın