hastane kafesin son hali

Hüseyin NANE

Takipçi Üyemiz
Adı
HÜSEYİN
Soyadı
NANE
arkadaşlar bi dakka kafam karıştı ben teknolojik fuar sitesinemi üye oldum yoksa muhabbetçiler sitesinemi mecazi anlamda söyliycem kusura bakmayın sizler hem uçmuşsunuz hemde aşmısınız arkadaşlar şahane projeler bunlar. ben iyice korktum arkadaş bu işten  kaç gündür değerli fikirlerinizi, şahane icatlarınız takip etmekten kafam döndü  :-[
sanırım ben bu işi öğrenemeycem ... :(
eline beynine ve emeğine sağlık arkadaşım

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Hüseyin bey her icat her üretici tarafından kullanılıyor diye hemen korkup vazgeçmeyin bence. Her icata bu kadar kafayı yorarsanız kuşlarla ilgilenmeye vaktiniz kalmaz zaten

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
bilgisayar fanıyla direk kuşun olduğu yere değilde değişik taraflardan ufak ufak deliklerle sıcak havayı  kafesin değişik yerlerinden dağıtarak kafese yönlerdirmende fayda var sanırım 

Selahattin abi ben kendi düşüncemi söyliyeyim  güzel bi düşünce ve uygulamasıda bi o kadar iyi  yanlız pc fanı ile içerideki sürkülasyon hava ısısı v.s  bu ne olursa olsun direk veya  farklı yollardan pc fanını unutmalısınız gibi geliyor kafes içersine birden hakim olur fan öyleki devirli bir sistmele bunu yapsanız  zaten sağlık sıkıntısı yaşayan kuşa bide bu noktada sıkıntı  vermemeli  benim acizane düşüncem 

SELAM VE DUA İLE

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Selahattin abinin söylediği cpu fanı, devir düşük zaten birde az voltaj ile dahada düşürülüyor. Zararı olmaz.

BISMARCK

Uzman Üyemiz
Adı
EKREM AYKUT
Soyadı
BAL
İlginç bir tasarım.Yapanın emeğine ve eline sağlık.

serkan bulutlu

Yeni Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
bulutlu
Elinize ve emeğinize sağlık..... her üretimhanede bulunması gereken önemli bir kafes....

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
BAŞARILI ELİNE BEYNINE EMEĞİNE SAĞLIK  BİRDE FİYATI BELLİ OLSA HANİ...

Gunesisigi

Takipçi Üyemiz
Adı
Akşit
Soyadı
ER
Evet,gerçekten çok güzel bir çalışma.
Tebrikler :)
Siz kendinize yapmışsınız,  istesek bizim için de yapar mısınız? Fiyat ne olur?