Sercan Topcu
Uzman Üyemiz
smileki smileki smilekiR.Efekan ALTUN.' Alıntı:Kıvrık Gagalılar Üreticileri Derneği üyeleri numara vereblilir yazıyor okumuyorsunuz. Bedava kafes görünce herkes atlıyor.
smileki smileki smilekiR.Efekan ALTUN.' Alıntı:Kıvrık Gagalılar Üreticileri Derneği üyeleri numara vereblilir yazıyor okumuyorsunuz. Bedava kafes görünce herkes atlıyor.
Kaç yerde ''Dernek ve kulüp üyelerimize'' diye yazıyor daha bu kişiler daha bundan olayı çözemiyorlarsa hiç bir şekilde anlatamazsın uğraşma boşunaR.Efekan ALTUN.' Alıntı:yarım saattte 100 kere yazdım abi ya anlamıyorlar da anlamıyorlar![]()
Geçen yarışmaya herkes katılabildi. Ben dernek üyesi değilim ama bu çekilişlerin dernek üyeleri arasında yapılmasının hem dernek üyelerini arttırır hem de dernek üyelerinin bir farkının olduğu anlaşılır yani bence çok doğru bir uygulama. Gönül ister ki herkes katılsın.Gökhan YILDIZLI' Alıntı:selahattin abi artık site üyelerine kampanya yapmıyorsunuz ve yapılan kampanyalarada katılamıyoruz bu konuya eğilmenizi isterim
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:Geçen yarışmaya herkes katılabildi. Ben dernek üyesi değilim ama bu çekilişlerin dernek üyeleri arasında yapılmasının hem dernek üyelerini arttırır hem de dernek üyelerinin bir farkının olduğu anlaşılır yani bence çok doğru bir uygulama. Gönül ister ki herkes katılsın.Ama olması gereken bu.