A asersoz Uzman Üyemiz Katılım 16 Eyl 2010 Mesajlar 757 Konum afyonkarahisar/başmakçı Adı Abdurrahman Soyadı Ersöz 3 Ara 2010 #21 abi cok büyük geççmiş olsun inşallah birdaha böyle birsey ile karşılaşmazsın ALLAH korusun abi
A asersoz Uzman Üyemiz Katılım 16 Eyl 2010 Mesajlar 757 Konum afyonkarahisar/başmakçı Adı Abdurrahman Soyadı Ersöz 3 Ara 2010 #22 enginersin' Alıntı: geçmiş olsun Mehmet Abi ibreti alem için asacaksın bunları bak bidaha oluyormu Genişletmek için tıkla ... +1
enginersin' Alıntı: geçmiş olsun Mehmet Abi ibreti alem için asacaksın bunları bak bidaha oluyormu Genişletmek için tıkla ... +1
F forumfrom Üyemiz Katılım 21 Tem 2010 Mesajlar 25 Konum AYDIN Adı Mehmet Soyadı Kıdır 3 Ara 2010 #23 İnşallah arkadaşlar, tüm dileklerinize katılıyorum. Umarım kimsenin başına gelmez.
Z zeki ankara Uzman Üyemiz Katılım 6 Mar 2010 Mesajlar 1,279 Konum ankara - Adı Zeki Soyadı Mülayim 3 Ara 2010 #24 geçmiş olsun.benim kirada gecekondu var orayı üretimhane yapmayı düşünüyorum.ama hırsızlık beni vazgeçirtiyor.hırsız bir yere girecekse ona yapacak bir şey yok.
geçmiş olsun.benim kirada gecekondu var orayı üretimhane yapmayı düşünüyorum.ama hırsızlık beni vazgeçirtiyor.hırsız bir yere girecekse ona yapacak bir şey yok.
B bilaldeg Takipçi Üyemiz Katılım 20 May 2010 Mesajlar 187 Konum Ankara Web sitesi www.fotokritik.com Adı bilal Soyadı değirmenci 5 Ara 2010 #25 Geçmiş olsun Mehmet Bey, neyseki maddi zarala atlatmışsınız, inşallah bu ilk ve son olur..
K Kawasaki Takipçi Üyemiz Katılım 7 Eki 2010 Mesajlar 204 Konum Balikesir Adı Engin Soyadı Kahraman 5 Ara 2010 #26 Ah bir yakalasam varya eşşşşşeeekkk sudan gelinceye kadar sopa çekerim cezasıda yok mekanımda dövdügüm zaman haneye tecavüzden yırtarım kolunu bacagını kırmadan bırakmam bak bi daha yapıyormu öyle birşey
Ah bir yakalasam varya eşşşşşeeekkk sudan gelinceye kadar sopa çekerim cezasıda yok mekanımda dövdügüm zaman haneye tecavüzden yırtarım kolunu bacagını kırmadan bırakmam bak bi daha yapıyormu öyle birşey
O osiergin Uzman Üyemiz Katılım 3 Kas 2010 Mesajlar 365 Konum izmir Adı Osman Soyadı ATILGAN 5 Ara 2010 #27 abi tekrar geçmiş olsun umarım baya sağlam bir ceza alır bu adiler ve insanların canını yakmazlar tekrar tekrar
abi tekrar geçmiş olsun umarım baya sağlam bir ceza alır bu adiler ve insanların canını yakmazlar tekrar tekrar
I ilker Uzman Üyemiz Katılım 12 Mar 2010 Mesajlar 295 Konum MURATLI-TEKİRDAĞ Adı ilker Soyadı ERTÜRK 5 Ara 2010 #28 ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
B BISMARCK Uzman Üyemiz Katılım 17 May 2010 Mesajlar 283 Konum RİZE Adı EKREM AYKUT Soyadı BAL 5 Ara 2010 #29 Geçmiş olsun Mehmet Bey.İyi tarafından bakarsanız kuşlara musallat olacak kadar ileri gidememiş hırsız.
Geçmiş olsun Mehmet Bey.İyi tarafından bakarsanız kuşlara musallat olacak kadar ileri gidememiş hırsız.
F forumfrom Üyemiz Katılım 21 Tem 2010 Mesajlar 25 Konum AYDIN Adı Mehmet Soyadı Kıdır 5 Ara 2010 #30 Teşekkür ederim arkadaşlar. İnşallah kimsenin başına gelmez.