HOBİ HANEMDEN VİDEO VE FOTOĞRAFLAR :) (M.Burak ÖZDEMİR)

burakkkk

Takipçi Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
ÖZDEMİR
Mehmet KOÇ' Alıntı:
yuvalığın içinde yavruların bulunduğu resim dikkatimi çekti bütün yuvalıkların o tarzda ise değiştermeni öneririm

Mehmet abi onları değiştirdim şimdi diğer fotoğraflardaki yuvalıkları kullanıyorum  1 haftadır yavrular yuvadan atladıkça diğerlerini de değiştiriyorum..

burakkkk

Takipçi Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
ÖZDEMİR
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
maşaallah çok güzeller jumbolar yakıyor süper beyazlar tam bir dalton kardeşler tek merak ettiğim konu makum onümüz kış burayı nasıl ısıtacaksınız sonuçta her tarafı cam ısıyı sabitlemek zor olacak...... :'(

Ayhan abi ısıtma için şu petekli ısıtıcıyı aldım forumda okudum herkes bunu tavsiye ediyordu Alman üretimi diye bunu aldım inş işimi görür ve elektrik faturası az gelir :) sizce bu ısıtma ışını halleder mı?

mahmut han

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahmut
Soyadı
Varlı
Bende şimdi bu soruyu sorucaktım. Isıyı muhafaza etmen zor olucak kardeşim :S Allah yardımcın olsun

burakkkk

Takipçi Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
ÖZDEMİR
Son 10 gündür sabah akşam sıcaklık değerlerini ölçüyorum ortalama 22 derece sıcaklık  20nın altına hiç düşmedi.. Sıcaklık 17-18'e düşerse  eklediğim fotoğrafdaki ısıtıcıyı çalıştıracagım...

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Maşallah kuşların hepsi birbirinden güzel bereketli üretimler

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
maşallah hayırlı üretimler çok güzel kuşlarınız var yuvalıklara hizar tozu koyarsanız daha iyi olur yavruların ayaklarının pislenmemesi için

E

elaziz2316

Guest
    Maşallah Burak. Helal olsun derim başka da birşey demem. Dar alanda süper paslaşmalar yapmışsın. Rabbim yolunu açık etsin. Ev halkının da anlayışını tebrik ediyorum.

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
maşallah hayırlı üretimler arkadaşlarda belirtmiş öncelikle erkek jumbonda mantar var onu tedavi ediyordursun zaten kuş gayet saglıklı sadece dış mantar var o basit geçer ısıtma konusuna gelince balkonu nalburtan köpük almanı tavsiye ederim silikonla camlara ve duvarlara yapıştırırsan rahat bir kış geçirirsin  ;)

burakkkk

Takipçi Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
ÖZDEMİR
Ahmet TATLIPINAR' Alıntı:
maşallah hayırlı üretimler çok güzel kuşlarınız var yuvalıklara hizar tozu koyarsanız daha iyi olur yavruların ayaklarının pislenmemesi için
Ahmet abı marangozdan talaş aldım ama tozluydu onu kullanmadım kuşlara zararı olur dıye.. Ama hemstr talaşlarından alacaktım onlarda pahalıya gelıyordu sımdılık bırsey kullanmıyrm. Ama dedıgın  talaş kullanmam şart yavruların temız kalması ıcın

burakkkk

Takipçi Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
ÖZDEMİR
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
    Maşallah Burak. Helal olsun derim başka da birşey demem. Dar alanda süper paslaşmalar yapmışsın. Rabbim yolunu açık etsin. Ev halkının da anlayışını tebrik ediyorum.
Teşekkür ederim ismail abi.. İnş herşey herkesin gönlune göre olur.

burakkkk

Takipçi Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
ÖZDEMİR
Hasan BAYTEMÜR' Alıntı:
maşallah hayırlı üretimler arkadaşlarda belirtmiş öncelikle erkek jumbonda mantar var onu tedavi ediyordursun zaten kuş gayet saglıklı sadece dış mantar var o basit geçer ısıtma konusuna gelince balkonu nalburtan köpük almanı tavsiye ederim silikonla camlara ve duvarlara yapıştırırsan rahat bir kış geçirirsin  ;)
Hasan abi mantar var tedavıye basladık inş duzelır. Isıtma konusunda ıse şimdilik sıkıntı yok bugun ıstanbulda hava çook soğuk olmasına  rağmen kuşların olduğu bölumde sıcaklık 22 dereceydi. Bu da evın ıçten ve dıstan köpükle ızalasyon yapıldıgından kaynaklanıyr. Daha çook soğuklarda resmını paylastıgım ısıtıyı çalıstıracagım.. İyi dileklerın ıcın çook tesekkur ederım abı.

İyi dileklerınız için herkese teşekkürler :)