Hobihanemizin Son Hali ""ERZURUM""(M. Kemal SARIKAYA-Faruk YILDIRIM)

mksarikaya

Üyemiz
Kümesimizle ilgili yorumlar yapan arkadaşlarıma güzel dileklerinden dolayı çok teşekkür ederim.

mksarikaya

Üyemiz
Vasıflı iri yerli, ingiliz kırığı, ingiliz ve show muhabbet yavruları yeme düşmüştür. Kuşlar 1. sınıftır.  Fiyatlar 25-150 tl arasıdır. Toptan alımlarda fiyatlar değişir. Sadece elden satış vardır.

scdemirbas

Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
can
Maşaallah. Hayırlı üretimler . abi sanırım sende satıs ta var. konularına gel olarak baktım .hepsi maşallah çok temiz ve 10 numara

erena

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRKAY
Sizi iki kere tebrik ediyorum:Erzurum gibi iklimin çok soğuk olduğu bir yerde üretim yapmanız takdire şayan.

kralbosna

Takipçi Üyemiz
Adı
emrah
Soyadı
ince
İstanbuldan erzurumlu  hemşerinde  selam  olsun  soğuk  iklimin  sıcak insanı rotfl ALLAH (c.c)  muvaffak  eylesin .Memleketim  her şeyin  en güzelini hak ediyor .En azından iç  piyasaya  bir nevi  katkı  sağlıyorsanız  en mutlu.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Emrah İNCE' Alıntı:
İstanbuldan erzurumlu  hemşerinde  selam  olsun  soğuk  iklimin  sıcak insanı rotfl ALLAH (c.c)  muvaffak  eylesin .Memleketim  her şeyin  en güzelini hak ediyor .En azından iç  piyasaya  bir nevi  katkı  sağlıyorsanız  en mutlu.
  +1 mekan  34  vatan  25...

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
Emrah İNCE' Alıntı:

+1