Hollanda kirmasi ve albino

g.cakay

Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
ÇAKAY
Selam arkadaslar edirne deki  petshopcu arkadasta hollanda kirmasi ve albino dan olusan 2 yaslarinda bir cift var bir hafta once biri getirmis petshopcuya cocugu oldugu icin ilgilenemeyecekmis o yuzden satmis 150  tl dedi ama 120  tl birakti kuslari gordum elimi kafese koydum her ikiside elime geliyor almayi dusunuyorum sizce ilerde yavru alabilirmiyim acaba

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
VALLA KUŞLAR GENÇ VE SAĞLIKLIYSA ALABİLİRSİNİZ RESİMLERİNİ YÜKLERSENİZ BAKARIZ

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
yaşlı değiller sağlıklı ise sorun olmaz diye düşünüyorum

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
kuşlar iyi  sağlıklıya benziyorlar  lakin  fiyat  çok  en fazla  100  tl derim ama siz bilirsiniz  3  5  i aramam derseniz  ve  kafes yuvalık ile belki uygun olur  fiyat.. hayırlı  olsun

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Kuşlar 2 yaşlarında evet ama ben resimlerde albino olan kuş göremedim

bu kuşlardan adaha önce yavru alınmışmı pek eş gibide durmuyorlar ama tabiiki yetiştiren daha iyi bilir alırsanız hayırlısı olur inşallah fiyat orta karar

g.cakay

Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
ÇAKAY
sarı olan kuş için albino dendi yavru alınmışmı konusuna gelincede kuşları petshopçuya getiren şahıs yavru aldığını söylemiş kuşçuda bende onun yalancısıyım diyor banada sizin dediğiniz gibi pek eş gibi durmuyorlar sarı olan kuş devamlı tellerde geziyordu ve erkek olana 4-5 sefer  gaga attığınıda gördüm

-orhan--

Takipçi Üyemiz
Adı
Orhan
Soyadı
ESKİCİOĞLU
dişi lutinonu çok beğendim maşallah..Güzel kızışmış ama eşleşmiş ve yavru alınmış kısmında kafam çok karışık  ???

g.cakay

Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
ÇAKAY
orhan ben de eşleşmiş ve yavru alınmış konusunda kararsız kaldım bu yüzden vazgeçtim diyebilirim