organik derken neyi kasdediyorsunuzkemal akbulut' Alıntı:TAMAMEN orğani k su kullanıyorum herkese nasib etsin slm
MEHMET BEN BUGÜNE KADAR SU DEPOMA DEZEN KOYMADIM GEÇEN GÜN VANODİNİN ETİKETİNİ OKUDUĞUMDAMehmet Kıdır' Alıntı:Selahattin abi, vanodin ölçüsünü ne kadar kullanıyorsun?
doğru duymuşsunuz artık satılmıyor.depoları dolaşarak ellerinde kalmış mallar varsa temin edebilirsiniz.yada yeni çıkarılan muadillerini temin edebilirsinizedebali' Alıntı:vanodinin artık piyasada kalmadığını ve ithal olarak getirilmediğini söyledi veteriner arkadaşlar. Bu ilacı temin edebilmem için bana ne önerirsiniz? Nasıl temin edebilirim. Eskiden rahatlıkla veteriner kliniklerinden bulabiliyordum. Saygılar.
Yavuz bey. Bahsettiğiniz suluk aşağıda resmi olan suluk mu? Eğer bu ise kuşlar bundan rahat su içebiliyorlar mı ?Yavuz Usta' Alıntı:Tüm kafes ve salmalarıma bilyalı suluk takarak sorunu çözdüm.
Vanodinle aynı içeriğe sahip İyosep marka dezenfektan var ecza depolarından bulabilirsinizedebali' Alıntı:vanodinin artık piyasada kalmadığını ve ithal olarak getirilmediğini söyledi veteriner arkadaşlar. Bu ilacı temin edebilmem için bana ne önerirsiniz? Nasıl temin edebilirim. Eskiden rahatlıkla veteriner kliniklerinden bulabiliyordum. Saygılar.
Bu suluğun aynısını kullanıyorum İsmail bey kuşlar çok rahat içiyorlar. Dezenfekte açısındanda çok iyiİsmail ODLUYURT' Alıntı:Yavuz bey. Bahsettiğiniz suluk aşağıda resmi olan suluk mu? Eğer bu ise kuşlar bundan rahat su içebiliyorlar mı ?
![]()