maşallah bu erkek te çok güzelmişFevzi ÖZYAYLA' Alıntı:
çok ayıp etmişsin kaç kişi sana kazık attı ve arkandan konuştuki insanlar burada kuşların resimleriyle konuşuyor sen ortaya bir kolpa atıyorsun yok 18 tl ye ingiliz kırığı veriyorlarmışta v.s .vs kusura bakma ben 18 tlye pakistan muhabbeti bile vermem sana, insanlar bizlerden kuş almak için 2 ay sırada bekliyor kazık atsak kuşlar elimizde patlar ve bu sitede hep üreticiler hakkında şikayetleri okursun, ben bu sitedeki tüm üreticilere kefilim, lütfen biraz kuşları ve üreticileri araştır da ondan sonra kazık yemekten kurtul insanlarada boşu boşuna b..k atma, bu sitede herkes birbirini tanıyor ve herkesinde hazır müşterisi var merak etme...Gökhan TAŞ' Alıntı:kimse kusura bakmasın ama bu kuş üreticileri hepsi birbirlerine k.. atıyor arkasından konuşuyor
ben bu söylediklerine sadece gülüyorum rotfl sana bişey kanıtlamak zorunda değilim kimsede değil zaten rotflGökhan TAŞ' Alıntı:ben sitedeki üreticilerle ilgili bir şey demedim. piyasada bulunan üreticerle ilgi dedim. ikincisi piyasada o kadar kuş varki seni kimse iki ay beklemez ikincisi elindeki kuşu satmak için sen milleti iki ay beklersin. o kadar cop pahalıya satıyon neden büytmüyon
evet senin için öyle sen kazık yemeye mahkumsun çünkü smilekiGökhan TAŞ' Alıntı:gercekler acıdır.
adaşım kimsenin kimseye yalan söylediği yok dediğim gibi inanıp inanmamak senin elinde.Gökhan TAŞ' Alıntı:kimse kimseye yalan söylemeye gerek yokpiyasa boz işte bunu burada herkes biliyor
hakılısın dediğin gibi farklı şeylerden konuşuyoruz ricaederim asıl ben kırdıysam kusura bakmaGökhan TAŞ' Alıntı:adaş kusura bakma kırdıysam ama senle tartışmayalım ikimizde farklı şeylerden konuşıyoz neyse ben özür dilerim
amin sesinde,Gökhan TAŞ' Alıntı:allah kötüyü karşına çıkarmasın