il il ortalama 35 günlük ingiliz kırık fiyatları ne kadar

berham27

Takipçi Üyemiz
Adı
gökhan
Soyadı
taş
Bu işte en güzeli hayvacılıkta oldugu gibi kooparatif kurmak

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
Fevzi ÖZYAYLA' Alıntı:
Mesela bu benım kumesımın bir kırması
bu kuslar ıngılız dıye yuksek fıyatlara satılıyor yanı fıyatların kusuna gore olması gayet normal.
Ben bu kusun yavrusunu 18 tl ye satacagıma hedıye ederım şahsen.

maşallah bu erkek te çok güzelmiş :) 18 tl yi geçtim 60-70 tl ye bulursanız böyle kuş kaçırmayın. denizlide 100 tl bu kuşlar

berham27

Takipçi Üyemiz
Adı
gökhan
Soyadı
taş
kimse kusura bakmasın ama bu kuş üreticileri hepsi birbirlerine k.. atıyor arkasından konuşuyor

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Gökhan TAŞ' Alıntı:
kimse kusura bakmasın ama bu kuş üreticileri hepsi birbirlerine k.. atıyor arkasından konuşuyor
çok ayıp etmişsin kaç kişi sana kazık attı ve arkandan konuştuki insanlar burada kuşların resimleriyle konuşuyor sen ortaya bir kolpa atıyorsun yok 18 tl ye ingiliz kırığı veriyorlarmışta v.s .vs kusura bakma ben 18 tlye pakistan muhabbeti bile vermem sana, insanlar bizlerden kuş almak için 2 ay sırada bekliyor kazık atsak kuşlar elimizde patlar ve bu sitede hep üreticiler hakkında şikayetleri okursun, ben bu sitedeki tüm üreticilere kefilim, lütfen biraz kuşları ve üreticileri araştır da ondan sonra kazık yemekten kurtul insanlarada boşu boşuna b..k atma, bu sitede herkes birbirini tanıyor ve herkesinde hazır müşterisi var merak etme...

berham27

Takipçi Üyemiz
Adı
gökhan
Soyadı
taş
ben sitedeki üreticilerle ilgili bir şey demedim. piyasada bulunan üreticerle ilgi dedim. ikincisi piyasada o kadar kuş varki seni kimse iki ay beklemez ikincisi elindeki kuşu satmak için sen milleti iki ay beklersin. o kadar cop pahalıya satıyon neden büytmüyon

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Gökhan TAŞ' Alıntı:
ben sitedeki üreticilerle ilgili bir şey demedim. piyasada bulunan üreticerle ilgi dedim. ikincisi piyasada o kadar kuş varki seni kimse iki ay beklemez ikincisi elindeki kuşu satmak için sen milleti iki ay beklersin. o kadar cop pahalıya satıyon neden büytmüyon
ben bu söylediklerine sadece gülüyorum  rotfl sana bişey kanıtlamak zorunda değilim kimsede değil zaten  rotfl

berham27

Takipçi Üyemiz
Adı
gökhan
Soyadı
taş
kimse kimseye yalan söylemeye gerek yokpiyasa boz işte bunu burada herkes biliyor

berham27

Takipçi Üyemiz
Adı
gökhan
Soyadı
taş
adaş kusura bakma kırdıysam ama senle tartışmayalım ikimizde farklı şeylerden konuşıyoz neyse ben özür dilerim

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Gökhan TAŞ' Alıntı:
adaş kusura bakma kırdıysam ama senle tartışmayalım ikimizde farklı şeylerden konuşıyoz neyse ben özür dilerim
hakılısın dediğin gibi farklı şeylerden konuşuyoruz ricaederim asıl ben kırdıysam kusura bakma

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
KİM KAÇA TUTTURSA GİDİYOR.. PETHSOPLAR GENELDE  İTHALDEN ALIYOR  7,5 TL BİLE DUYDUM..

LAKİN  ÜRETİCİ ÜSTADLARIN DA  15 E  KADAR İNDİĞİNİ DUYDUM VE KUSURA BAKMAYIN BU  ÇARK BİR ŞEKİLDE  DÖNMELİ  SONUCTA 15 E VERMEK ZORUNDA DA  KALIYORLAR  MECBURLAR LANET İTHAL YÜZÜNDEN BU DURUMDA KALIYORLAR....
        BİLEZİK KOŞULU GELDİ PETLERE AMA  SONUÇTA BİLEZİK TAKMAK ZOR DEĞİL ONADA BİR  Ç*KALLIK DÜŞÜNÜRLER BİR KISIM PETSHOPLAR..

ŞİMDİ  BU PAZAR DA MECBUR  15 E  SEND  OLSAN VERİRSİN....

RABBİM SONLARINI HAYIR EYLESİN... BENİMDE  GÖNLÜM HERKES EMEĞİNİN KARŞILIĞINI ALSINDAN  YANA AMA MAALESEF KİBRİT KUTUSU GİBİ İTHALLER 7,5 TL YE BİZİM DALYAN GİBİ KUŞLAR 15 TL YE GİDİYOR...  SÖZÜN ÖZÜ İTHALLER  7,5 A KADAR  ÜRETİCİ KUŞU  15-18 ARASI İSTANBUL KUŞ BORSASINDA  :)

orka84

Uzman Üyemiz
Adı
Fevzi
Soyadı
Özyayla
Arkadaş ingiliz kırıgı yavrudan bahsetmıs 18 tl diye karahan bey yerlı kus zaten oyle haklısınız.