petshoptan kuş alacak bir öğrenci ve fazla parası olmayan bir kişi üreticiden aynı paraya bir üst kalite kuş alabilir örneğin yerli kuşu petshoptan alacağına üreticiden çek alabilir petshoptan çek alacağı fiyata üreticiden ingiliz yada daha kalite kuş alabilir hemde aynı paraya.Gökhan RÜZGAR' Alıntı::-[ Biz kimin fazla kazandiginda değiliz alici onami bakar yazilanlarin tamamino okumadan cevap yazan arkadaşlar baştan okurlarsa olayi birazcık anlayip daha zekice cvp yazrlar bazi arkadaşlar meyhaneden bağlanmis yayina gazelden felan bahsetmiş kimin iyi olup olmadığını yada kimin daha cok kazanc elde edip etmediğini konuşmuyoruz sadece fiyatlar pahaliyken sadece kuşun Menşei'ne önem verenler bu paraları verebilir kac öğrenci kaç cocuk bu fiyatlara kuş alabilir parasi olmaywn petshoptan alsin diyorsanız bol ve hayirli kazançlar. ..
çevremde 3 tane petshop var en pahalı kuşu 25 tl pazarlıkla 20 tl soylermısınız hangı uretıcı verıyor ?Mehmet DEMİRBİLEK' Alıntı:petshoptan kuş alacak bir öğrenci ve fazla parası olmayan bir kişi üreticiden aynı paraya bir üst kalite kuş alabilir örneğin yerli kuşu petshoptan alacağına üreticiden çek alabilir petshoptan çek alacağı fiyata üreticiden ingiliz yada daha kalite kuş alabilir hemde aynı paraya.
20 tl ye verdiği kuş ya suriye kuşu ya pakistan renkler genelde yeşil mavi koyu renkli kuşlardır varmı güzel bir çek 20 tl ye varmı güzel iri bir kırık albino 20 tl ye petshopta onların kuşları aldıkları fiyat belli petshopçuların çoğu ölü eşşek arıyorGökhan RÜZGAR' Alıntı:çevremde 3 tane petshop var en pahalı kuşu 25 tl pazarlıkla 20 tl soylermısınız hangı uretıcı verıyor ?
ben ankarada avm lerde 100tl ye yerli kuş satan pet shop biliyorum, biz bu kuşları doğadan toplamıyoruz yemi, suyu , maması , mama katkısı, vitamini, elektriği, rusku, havucu,yumurtası, ilacı ve sayamadığım daha bir çok şeyi var kuşları sevdiğimiz ve hobi olarak beslediğimiz için giden paralara üzülmüyoruz arada bir kaçtane satarsak onunlada zaten sadece yemini alabiliyoruz anlayacağınız bu işten zaten kar etmiyoruz, inanırmısınız ben 1 sene önce çıkan ilk yavrularımı akrabalarıma eşime dostuma hediye ettim, pet shopun masraflarından bahsediyorsunuz ya bizim masraflarımız ne olacak pet shop kuştan kazanmasa bile ki kazanıyor kafesi yemi v.s şeyleri zaten %200-300 karla satıyor...Fevzi ÖZYAYLA' Alıntı:Bende sızın gıbı dusunuyorum soner bey daha oncekı sayfalardada ayazmıstım arkadas petshopların masrafının cok oldugunu uretıcılerın okadar masrafı olmadıgını yazmıs.
Bence en buyuk masraf emek ve sabırdır.
aynen katılıyorum benim 1 tane kuşum ölse içimden pir parça kopuyor ve nerde hata yaptım diye günlerce üzülüyorum parası pulu batsın diyorum yaşatmak için elimden gelenin sonuna kadar yapıyorum, ama işte bunları sadece bizler ve bizim gibiler biliyoruz...Fevzi ÖZYAYLA' Alıntı:Haklısınız gokhan bey kustan kazanmasa bıle kı tabıkı kazanmadan satmaz
kafesı yemı oyuncagı osu busu derken yıne cıddı rakamlar kazanıyorlar.
tabıkı kazanacaklar onlarında ekmek teknesı buna lafımız tabıkı yok.
ama uretıcılerıde çılgın paralar kazanıyormus gıbı gostermek Günah.
Gectıgımız yaz basında 10-12 çift kırma kusumu kaybettım kuruma hastalıgından
yavruları saymıyorum bıle cook geç farkettım hastalıgı ne oldu 1 yıl boyunca az cok kazandıgım para bir anda uctu gıttı. ama toparlandık çok şükür Saglık oollsun paraya degıl kaybettıgım kuslarıma uzuldum kumeste oturup agladıgım bıle oldu ama para ıcın degıl gozune baktıgım kendımden ıyı baktıgım kuslarım içindi bu.
sonucta bır emek söz konusu..