İlk Yavru Mubişlerim(Mehtap Yılmaz)

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Bencede değiştirme ben kuşlarım yumurtlamadı ama onlara kıyıp değiştiremem yenilerşnş aldım biraz çok oldu ama ne yapalım kısmet yenşlerden gördük yavruyu en azından :) Sende sabret derim ailen müsade etse bir çift daha al derim ama onlarda haklı çok toz ve tüy oluyor.
Aynen annem bnde ve hayvanlarımdan bıktı balıklarım kuşlarım .. :) Köpeğim vardı kedim vardı onları verdik artık :D şimdide kuşlarım var ama onları vermem :D

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Çok seviyorum bu pastel rengi ya.
Maşallah çok sağlıklılar
( ilk resimdeki korkmuş pozlarına bayılıyorum şu yavruların dsfdasdfdasd smileki)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Mustafa KARAKAYA...' Alıntı:
Çok seviyorum bu pastel rengi ya.
Maşallah çok sağlıklılar
( ilk resimdeki korkmuş pozlarına bayılıyorum şu yavruların dsfdasdfdasd smileki)
Mustafa Bey o pozisyon bizim miniklerin uyku pozisyonu hala yuvalıktaki gibi köşeye girebildikleri kadar girip sıkıç tıkış yatıyorlar :) Kuytu yerlere kafalarını sokmaya bayılıyorlar :)

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
o da birşeymi
Benim son yavru lutino 6 aylık oldu hala sokuşturuyor kafayı elime aldığımda asfdsadfdas
yakında çoluk çocuk sahibi olacak hala kafayı sokacak illa biryerlere  smileki smileki

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Mustafa KARAKAYA...' Alıntı:
o da birşeymi
Benim son yavru lutino 6 aylık oldu hala sokuşturuyor kafayı elime aldığımda asfdsadfdas
yakında çoluk çocuk sahibi olacak hala kafayı sokacak illa biryerlere  smileki smileki
  :D :D :D Vay yaramaz vayyy...

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Saolun Fatih Bey geç ve zor gelen yavrular oldukları için kıymetliler :)

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Mehtap Hanım kuşlar on numara maşallah :D

crying crying crying  bu sene sınavlarım var artık ben kuşçuluğu bırakırım ve seneye başlarım seneye yavru almak istiyorum artık .. :((

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Bırakırım derken kuşlarından vaz mı geçeceksin bir çiftin vardı bildiğim kadarıyla onları ne yapacaksın :(  Bir çift sana çokta engel olmaz bence.

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Saolun Fatih Bey geç ve zor gelen yavrular oldukları için kıymetliler :)
forumda kuşlarla ilgili bilgi edinmek için çok uğraştığınızı forumu benim gibi sürekli takip eden herkes biliyor . Hayırlısı ile inşallah bu yavrulardan da tüyleri kadar sağlıklı yavrular alırsınız

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Saolun Fatih Bey darısı Oğuzhan'a ve yavru almak isteyipte alamayan herkese inşallah.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Bu minikler çok yaramaz ya sabah kafasını tellere sıkıştırmış miniklerden biri görmesek ne olurdu Allah bilir.

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Bu minikler çok yaramaz ya sabah kafasını tellere sıkıştırmış miniklerden biri görmesek ne olurdu Allah bilir.
Ay  Allah korusun yaa vallahi mehtap hanım bilmiyorum kuşları ya bir tanıdıgıma veririm yada kendim beslemeye devam ederim dişi kuşum çok tatlı ondan vazgeçemem :) :( ama erkek kuşum bir türlü alıştıramadım .. Onu satmayı düşünüyorum yada takas etmeyi düşünüyorum yavru almak hedefim.. Birde pet shopa gidiyorum kuşu almıyorlar takas etmiyorlar hastadır diye almıolaramış pet shopun kuşlarıı görseniz şikayet edersiniz yaa acıyorum kuşlara vallahi. kimisi ayagı yaralı yerde kimisi ölmüş yemleri tazelemiolar .. çok kötü durumdalar .. Bu yüzden bir tanıdıga falan veririm ...

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
İnşallah bir daha yapmaz minik yaramaz.
Oğuzhancım bencede kesinlikle tanıdığın birine ver petshopa verme yazık hayvana.