Tamamdır . Şuan işteyim eve gidince resimleri paylaşırım nasipseerbay' Alıntı:olsun ufuk sadece burda muhabbet kuşu bakan yok kanaryada var o yüzden paylaşımını bekliyoruz..
Tamamdır . Şuan işteyim eve gidince resimleri paylaşırım nasipseerbay' Alıntı:olsun ufuk sadece burda muhabbet kuşu bakan yok kanaryada var o yüzden paylaşımını bekliyoruz..
Paylaşım için teşekkürlerTahir BAYAKI' Alıntı:
Kısacası ince tüy ile ince tüy ===kalın tüy ile kalın tüy eşleme yapılmayacak...ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:İnce tüylüyü ince tüylüye eşleştirirseniz iri yavru elde edemezsiniz. Kalın tüylüyüde kalın tüylüye eşleştirdiğinizde Tahir beyin söylediği gibi kuşlarda ya ur çıkar yada tüy hastalıklı yavrular. En iyi eşleştirme her zaman için ince tüy kalın tüy eşleştirmesidir
tamam abi yapmayacaz kızmaYahya SAYIN' Alıntı:Kısacası ince tüy ile ince tüy ===kalın tüy ile kalın tüy eşleme yapılmayacak...![]()
gayet net olmuş yahya beyYahya SAYIN' Alıntı:Parlak rekler İnce tüy, soluk renkler ise kalıntüydür...
Teşekkürler bu iyi oldu.Yahya SAYIN' Alıntı:Parlak rekler İnce tüy, soluk renkler ise kalıntüydür...
yahya abi Ertuğrul Görüşük Bey kimdir? yani bizim sitede varmı ben hiç dikkat etmedim,Yahya SAYIN' Alıntı:Muhabbet kuşları için İnce-kalın tüy ile ilğili daha açıklayıcı bilğileri Etugrul GÖRÜŞÜK abimizden arşivlerini kontrol ederek varsa eklemesini istirham ediyorum, kendisinede saygılar sunuyorum...
öncelikle merhabalar hoşgeldiniz , ilginiz için teşekkürler Ertuğrul beyErtuğrulGörüşük' Alıntı:Merhaba,
Arkadaşlar, bu konuda muhabbet kuşları ile ilgili bir çalışmam arşivimde malesef bulunmuyor.Arşivimde olupta sitelerde paylaşmadığım hiç bir bilgi bugüne kadar olmadı.Bundan sonrada olmaz.
Yahya Bey, şu an için aklımda yok ama bakarsınız güzel bir kaynağa rast geliriz, o zaman iş değişir.Sevgi ve saygılarımla...
Ertugrul abi ilgi ve alakalarınızdan dolayı çok teşekkür eder saygılar sunarım...ErtuğrulGörüşük' Alıntı:Merhaba,
Arkadaşlar, bu konuda muhabbet kuşları ile ilgili bir çalışmam arşivimde malesef bulunmuyor.Arşivimde olupta sitelerde paylaşmadığım hiç bir bilgi bugüne kadar olmadı.Bundan sonrada olmaz.
Yahya Bey, şu an için aklımda yok ama bakarsınız güzel bir kaynağa rast geliriz, o zaman iş değişir.Sevgi ve saygılarımla...