ciancarlo
Uzman Üyemiz
- Web sitesi
- renkmuhabbetkusu.blogspot.com
- Adı
- Cihan
- Soyadı
- AYTAN
bu önümüzdeki cumartesi pazar feshanede yarışmalardayız buyur gel tüm arkadaşlar orda olacağızcihan aytan' Alıntı:Selahattin abi
senin konuya yorum yapman bile benim için büyük şerefdir duaların için ALLAH RAZI OLSUN abi bir gün yanınızda bulunma şerefine layık olurum inşallah inşallah ustam![]()
Film le kaplayabilirsiniz..yavuz alptekin' Alıntı:cihan inşallah daha güzel yerlere gelirsin,yem kabuklarının uçmaması için sadece yemliklerin olduğu yere streşle çevirebilirsin
+1ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:Her şey gönlünüzce olur inşaallah Cihan bey. Maşaallah
cihan kardeşim pvs kafeste üretim yapmanı tavsiye etmiyorum,çükü kuşlar kanat ve fiziki hareketlerde bulunduğunda elektiriklenme yapıyor buda kuşlarda olumsuz etki yapıyor,ilerlemen içi acinaze tavsiyemcihan aytan' Alıntı:arkadaşlar işte 3 bölmeli kafesim 2 bölmeli daha almayı planlıyorum inşallah kafesim geniş güzel kuşlarım içinde çok rahat uçma arzularını giderebiliyorlar fakat tüy değişiminde olanlar olduğundan tüy çok dökülüyor ve yem kabukları uçtuklarında dışarı fırlıyor bir tül gibi bir şey yapmam lazım fikri olan arkadaşlar varmı :![]()
inşaALLAH KARDEŞİM EN BÜYÜK İDEALİM OLMAYA BAŞLADImetroxylon' Alıntı:maşallah
inşallah ileride üretimhaneniz selahattin beyin üretimhanesi kadar olur
Abi başladık bir kere pvs ile anlatmış olduğun elektriklenme durumunu geçen bir konuda daha okumuş moralimi boşmuştum acaba strese girdiklerindenmidir bayadır verim alamıyorum diye düşünmüştüm sonradan almayı planladığım ikili kafesi mdf den aldım elimdeki pvs kafeslede idare etmek zorundayım hayırlısı olur inşallah pvs kafesi aldığım kişi bu kafeslerden kendisinede yapıyor ve kanarya yetiştiriyordu çok methetmişti kafeslerini bakalım moralimizi yüksek tutalım elektriklenmeyi nasıl önleriz diye araştırıyorum şimdiAhmet SALMAN' Alıntı:cihan kardeşim pvs kafeste üretim yapmanı tavsiye etmiyorum,çükü kuşlar kanat ve fiziki hareketlerde bulunduğunda elektiriklenme yapıyor buda kuşlarda olumsuz etki yapıyor,ilerlemen içi acinaze tavsiyem