olmak zorundayız artık Efekan...yoksa olmuyor, müşterilerin dediğin topu-topu 1 adam var benden kuş almaya benimle anlaşan, ondan başka da yok. Yeni tanıştık, her çıkan kuşu 15 liradan alacak...hayatımda daha hiç 15 liraya kuş vermedim, verirsem de bu adam ilk olacak. Piyasanın bukadar iyi gitmesi yüzünden adamla her çıkan kuşu 15 liraydan almaya mecburen el sıkıştık. Milleti anlamıyorum...şöyle iyi kuş satıyoruz böyle iyi kuş satıyoruz diye anlatıyorlar...kime satıyorsunuz arkadaşlar 25-50 lira arası bu kuşları çok merak ediyorum. Hayır yani yok satıyorsunuz, eğer öyle ise siz hiç üretmeye uğraşmayın, gelin benden 20 liraya alın üstüne 30 lira koyup satın madem böyle müşterileriniz var. Allah hakkımızı verir deyip yan yatamayız Efekan...gördüğün gibi hak-hukuk meselesi değil bu, bambaşka işler var bu işlerin içinde...adına da reklam diyorlar. Hergün hem sitede hem nette birsürü ilan görüyorum, herkez nedense sahip olmadığı kuşlardan çatır-çatır satıyor ve para kazanıyor. Kimisi adına ingiliz diyor kimisi ingiliz kırığı diyor, halbuki sattıkları kuşlar idda ettikleri gibi kuşlar hiç değil. 3 gün facebookda takıldım moralim 0 oldu...millet ne paralara ne kuşlar satıyor. E herkez satabiliyor bir tek enayi ben mi kalıyorum dürüstlük yapacam diye, yok dostum dürüstlük-mürüstlük bundan sonra. Hatta paylaşımlara da son, paylaşıyoruz da ne işimize yarıyor, bak herkez çıkar peşinde, ben neden farklı bir sebepten yapayımki. Herkez gibi bende bundan sonra çorbama bakıp hayırlı işler-hayırlı satışlar yazıp gideceğiz.