Fatih bey,aslında konuyu yazmama neden olan hadise jumbo üretiminin sırları sorulmasıydı.baygul' Alıntı:Elinize emeğinize sağlık, başlık sadece jumbo ile sınırlandırılmış sanki , muhabbet kuşu üretiminin sırrı denilebilir yazdıklarınıza. Çok güzel tespitler, herkes için faydalı bir yazı.
+1Selçuk YILMAZ' Alıntı:elinize emeğine sağlık çok faydalı bir yaşanmışlık...
Samet YILMAZ' Alıntı:ellerine sağlık usta cidden güzel paylaşım herkesin okumasını tavsiye ederim tekrardan ellerine yüreğine sağlık =))
Murat Kanbur' Alıntı:çok çok güzel özetlemişsiniz elinize emeğinize bilginize saglık.....
ORÇUN AST' Alıntı:
hilmi akyldız' Alıntı:gürkay bey işte paylaşım diyorum emeğinize sağlık uzun gibi gözüksede kısa ve öz
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ayrı ayrı...Hüseyin VARDAR' Alıntı:Başından sonuna kadar sıkılmadan okudum Bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkürler
MHBBET DELİSİ' Alıntı:Çok uzun ama okudum teşekürler bilgiler için. alkisd
+1ahmeterol' Alıntı:Eline sağlık çok güzel makle olmuş. İşinpüf noktalarını açık yüreklilikle yazmışsın diğer jumbo yetiştirici arkadaşlarında katkılarını bekliyoruz selamlar...
Sezgin ANIL' Alıntı:Maşallah gürkan bey üreticinin el kitabı tadında bir paylaşım olmuşverdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkürler
İsmail bey,Kan ve sabır olmazsa olmazlardan zaten .Ancak ne varki iyi kan yakalamak gerçekten şans.oLdness_07' Alıntı:Jumbo üretmek kim ne derse desin külfetli işdir.Yapılacak icraatlerle işi kolaylaştırabiliriz ama bir yere kadar.Bence en önemlisi kan ve sabır ve bakımdır.Bu üçlüyü yakaladığımız zaman üretimi başarabiliyoruz.
baygul' Alıntı:Elinize emeğinize sağlık, başlık sadece jumbo ile sınırlandırılmış sanki , muhabbet kuşu üretiminin sırrı denilebilir yazdıklarınıza. Çok güzel tespitler, herkes için faydalı bir yazı.