Jumbo Üretiminin Sırrı

baygul

Üyemiz
Adı
FATİH
Soyadı
BAYGÜL
Elinize emeğinize sağlık, başlık sadece jumbo ile sınırlandırılmış sanki , muhabbet kuşu üretiminin sırrı denilebilir yazdıklarınıza. Çok güzel tespitler, herkes için faydalı bir yazı.

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Teşekkürlerini ileten arkadaşlara bendende teşekkürler.

baygul' Alıntı:
Elinize emeğinize sağlık, başlık sadece jumbo ile sınırlandırılmış sanki , muhabbet kuşu üretiminin sırrı denilebilir yazdıklarınıza. Çok güzel tespitler, herkes için faydalı bir yazı.
Fatih bey,aslında konuyu yazmama neden olan hadise  jumbo üretiminin sırları sorulmasıydı.
Elbette her kuşun üretiminde bu geçerlidir.Katılıyorum.Teşekkürler.

xHuseyinx

Takipçi Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
VARDAR
Başından sonuna kadar sıkılmadan okudum Bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkürler

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
gürkay bey işte paylaşım diyorum  emeğinize sağlık uzun gibi gözüksede kısa ve öz

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
çok çok güzel özetlemişsiniz elinize emeğinize bilginize saglık.....

sheqil58

Takipçi Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
YILMAZ
ellerine sağlık usta cidden güzel paylaşım herkesin okumasını tavsiye ederim tekrardan ellerine yüreğine sağlık =))

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Samet YILMAZ' Alıntı:
ellerine sağlık usta cidden güzel paylaşım herkesin okumasını tavsiye ederim tekrardan ellerine yüreğine sağlık =))
Murat Kanbur' Alıntı:
çok çok güzel özetlemişsiniz elinize emeğinize bilginize saglık.....
ORÇUN AST' Alıntı:
hilmi akyldız' Alıntı:
gürkay bey işte paylaşım diyorum  emeğinize sağlık uzun gibi gözüksede kısa ve öz
Hüseyin VARDAR' Alıntı:
Başından sonuna kadar sıkılmadan okudum Bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkürler
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ayrı ayrı...

Cihat Cenk

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
BURAK
ahmeterol' Alıntı:
Eline sağlık çok güzel makle olmuş. İşinpüf noktalarını açık yüreklilikle yazmışsın diğer jumbo yetiştirici arkadaşlarında katkılarını bekliyoruz selamlar...
+1

oLdness_07

Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
ESER
Jumbo üretmek kim ne derse desin külfetli işdir.Yapılacak icraatlerle işi kolaylaştırabiliriz ama bir yere kadar.Bence en önemlisi kan ve sabır ve bakımdır.Bu üçlüyü yakaladığımız zaman üretimi başarabiliyoruz.

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
oLdness_07' Alıntı:
Jumbo üretmek kim ne derse desin külfetli işdir.Yapılacak icraatlerle işi kolaylaştırabiliriz ama bir yere kadar.Bence en önemlisi kan ve sabır ve bakımdır.Bu üçlüyü yakaladığımız zaman üretimi başarabiliyoruz.
İsmail bey,Kan ve sabır olmazsa olmazlardan zaten .Ancak ne varki iyi kan yakalamak gerçekten şans.

halit35

Üyemiz
Adı
Halit
Soyadı
ÇORUMLULAR
MUTLULUK PAYLAŞINCA ÇOĞALIR EMEKLERİN VE PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
baygul' Alıntı:

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Doğrudur arkadaşlar her kuş için geçerlidir elbette.Ancak jumbo az biraz daha özen istiyor.

ekrem mehmet

Yeni Üyemiz
Adı
ekrem mehmet
Soyadı
ekrem mehmet
GÜRKAN BEY; elinize, emeğinize sağlık, okuduğum en güzel açıklamalı anlatımlı örnekli bir yazıydı. tebrik ederim. nice sağlıklı bol üretimler dilerim. çıktısını alıp saklıyorum. keyifle, sıkılmadan merakla okudum. süperdi tebrik ederim.