Jumbo Üretiminin Sırrı

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
nurettin ZEREN' Alıntı:
GÜRKAN BEY; elinize, emeğinize sağlık, okuduğum en güzel açıklamalı anlatımlı örnekli bir yazıydı. tebrik ederim. nice sağlıklı bol üretimler dilerim. çıktısını alıp saklıyorum. keyifle, sıkılmadan merakla okudum. süperdi tebrik ederim.
İşinize yaramasına sevindim.Teşekkür ederim.

shakespeare

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
ÇALIŞKAN
Yazdıklarınız gerçekten okumaya değer ve doğru tespitler.Paylaştığınız için teşekkürler.

beyyzade

Üyemiz
Adı
EBUBEKİR
Soyadı
ÖZKAN
ellerinize sağlık. gerçek hayatta yaşanmış tecrübeleri sıkılmadan sonuna kadar okudum doğrusu. sanki telefonla konuşmuş gibi olduk. bilgi ve tecrübeler paylaşıldıkça çoğalır, tıpkı budanan meyve ağacı gibi. yeni tecrübelerle daha verimli yavrular almanız dileğiyle sağlıcakla kalınız...

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
beyyzade' Alıntı:
ellerinize sağlık. gerçek hayatta yaşanmış tecrübeleri sıkılmadan sonuna kadar okudum doğrusu. sanki telefonla konuşmuş gibi olduk. bilgi ve tecrübeler paylaşıldıkça çoğalır, tıpkı budanan meyve ağacı gibi. yeni tecrübelerle daha verimli yavrular almanız dileğiyle sağlıcakla kalınız...
Teşekkür ederim Ebubekir bey.Öğrenmenin yaşı yok.Eşe attığım her çift kendi psikolojileri içinde bana bambaşka şeyler öğretiyor.
İyi niyet dilekleriniz için sağolun.Umarım sizde bol bol yavrular alırsınız.

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Gürkan bey konu eski ama Allah'ın izni ile ben yeni yeni jumboya başladım ve gerçektende dediğiniz şeylerde hakkınız var, bu konuu hatmettim nerdeyse :)
yerlilerde iyice tecrübemi geliştirdikten sonra jumbo beslemeyi düşünürken, Satılmış Erben abimden güzel iki çift jumbo damızlık aldım ve kısmetse ilk yavrularımı ayın başı gibi alıcam.
Üreticiden alışveriş yapmanın faydasını bizzat gördüm.
Bilinçsiz ilaç kullanımını zamanında çok yapmıştım artok hiç bir şekilde ilaç kullanmıyorum, vitamin ihtiyacımı tamamen doğal yollardan temin ediyorum.
İyi damızlığın işinizin %50 sini baştan bitirdiğini gördüm.
Tekrar teşekkür ederim.

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Ömer ADAM' Alıntı:
Gürkan bey konu eski ama Allah'ın izni ile ben yeni yeni jumboya başladım ve gerçektende dediğiniz şeylerde hakkınız var, bu konuu hatmettim nerdeyse :)
yerlilerde iyice tecrübemi geliştirdikten sonra jumbo beslemeyi düşünürken, Satılmış Erben abimden güzel iki çift jumbo damızlık aldım ve kısmetse ilk yavrularımı ayın başı gibi alıcam.
Üreticiden alışveriş yapmanın faydasını bizzat gördüm.
Bilinçsiz ilaç kullanımını zamanında çok yapmıştım artok hiç bir şekilde ilaç kullanmıyorum, vitamin ihtiyacımı tamamen doğal yollardan temin ediyorum.
İyi damızlığın işinizin %50 sini baştan bitirdiğini gördüm.
Tekrar teşekkür ederim.
Teşekkür ederim Ömer bey,
Konya yarışmasında tanıştık veya sohbet ettikmi?

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Gürkan ÖZTÜRK' Alıntı:
Teşekkür ederim Ömer bey,
Konya yarışmasında tanıştık veya sohbet ettikmi?
Muhtemelen görüşmemişizdir.
Ben saat 12:30 gibi geldim sonrada satılmış abinin kümesine gittim, sözde geri gelecektim ama gelemedim.

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Ömer ADAM' Alıntı:
Muhtemelen görüşmemişizdir.
Ben saat 12:30 gibi geldim sonrada satılmış abinin kümesine gittim, sözde geri gelecektim ama gelemedim.
O saatlerde oradaydım.Girişte ilk sol arada sağdaki masalardaydık...

yalçın ışık

Uzman Üyemiz
Adı
Yalçın
Soyadı
IŞIK
harika paylaşım. Allah razı olsssun Gürkan bey. bazıları sanki bilgi eksilecek gibi paylaşmaz bilgiyi.

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Yalçın IŞIK' Alıntı:
harika paylaşım. Allah razı olsssun Gürkan bey. bazıları sanki bilgi eksilecek gibi paylaşmaz bilgiyi.
Teşekkürler.Aksine paylaştıkça çoğalır...