Ufuk ÖZDEMİR' Alıntı:arkadaşlar kuşun kafesini değiştirmem gerekiyor daha rahat bir kafese almak istiyorum ama bunun sakıncaları var mıdır ?
Almanızda bir sakınca yok daha da rahat edecektir.Alışma süresi kısa sürer kafesede...Ufuk ÖZDEMİR' Alıntı:yok hayır kuş tek daha geniş bir kafes geçti elime hem yeni kafes daha rahat etsin diye böle bir düşüncem var ama kararsız kaldım..
+1Umut ERGÜN' Alıntı:İlk başlarda yerlerını yadırgarlar sonra degıstırdıkten sonra gecelerı kafesın tellerınde duracaklar bi süre sonrada alısacaklar sıkıntı fazla olmaz
sitede hediye verilen naturbox pvc kafeste tek kuş olurmu? üretim kafesi ve yatay telleri yok teller dikey şekilde. Kafes çok hoş fakat tek kuş için sıkıntı olurmu ne dersinizSercan TOPÇU' Alıntı:Almanızda bir sakınca yok daha da rahat edecektir.Alışma süresi kısa sürer kafesede...
Pardon onu görmedim. O zaman daha sıkıntısız olur. Değişmesi kafesin.Mehtap YILMAZ' Alıntı:Efekancım kuş tekmiiş zaten sıkıntı olmaz bencede alabilirsiniz.
Pvc kafeste de olur,üretim kafesinde de.Şuan 4 çiftim de dikey telli kafes kullanıyorum kuşlar açısından bir sorun yaşamadım ama suluk değiştirdim-mama kaplarını değiştirdim aralıklarına uymadığı için başka bir sıkıntılı yanı yok.Selim YALÇIN' Alıntı:sitede hediye verilen naturbox pvc kafeste tek kuş olurmu? üretim kafesi ve yatay telleri yok teller dikey şekilde. Kafes çok hoş fakat tek kuş için sıkıntı olurmu ne dersiniz
Genelde kafes tellerine tirmandiklari icin dikey teller oldugu zaman kisitlanirlar diye dusundum acikcasi. Tesekkur ederım bilgi icin.Sercan TOPÇU' Alıntı:Pvc kafeste de olur,üretim kafesinde de.Şuan 4 çiftim de dikey telli kafes kullanıyorum kuşlar açısından bir sorun yaşamadım ama suluk değiştirdim-mama kaplarını değiştirdim aralıklarına uymadığı için başka bir sıkıntılı yanı yok.