Kanaryalarım ve yumurtaları

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
evet daha öncede paylaşmıştım 4 tane yumurtladı 4'üde dolu :)

Hem erkek çok meraklı dişiyi kaldırıp kendı yatıyor çok iyi bir baba olacak   alkisd

Bu 2 3 gun oncekı fotografı

bu bana alışmadan onceydı sımdı mama koyarken dişi yuvadan kalkmıyor erkekse kaçıp tellerde soluklanmıyor :)

blackwolf

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ALP
MAAŞALLAH.Maltalar genelde iyi bakıcıdırlar,yavrular çıkarsa kesin büyütürler,yeterki fazla meraklı olup çok rahatsız etmeyin.Flaş patlayınca yavru bakmayı bırakan kanaryalar gördüm.Aman dikkat...13.gün yavrular gözükmeye başlarlar.17. gün olursa dişiyi yormayın yumurtalar bozulmuştur.

güray

Takipçi Üyemiz
Adı
Güray
Soyadı
VURAL
MaşaAllah, Allah nazarlardan saklasın, hayırlısıyla yumurtadan çıkarlar inşaAllah

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Murat ALP.' Alıntı:
MAAŞALLAH.Maltalar genelde iyi bakıcıdırlar,yavrular çıkarsa kesin büyütürler,yeterki fazla meraklı olup çok rahatsız etmeyin.Flaş patlayınca yavru bakmayı bırakan kanaryalar gördüm.Aman dikkat...13.gün yavrular gözükmeye başlarlar.17. gün olursa dişiyi yormayın yumurtalar bozulmuştur.
teşekkurlerde bunlar german malta degıl :(

blackwolf

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ALP
Batuhan SEVİNÇ' Alıntı:
teşekkurlerde bunlar german malta degıl :(
Batuhancım resimlere baktığımda yeşil olan bildiğimiz kırma,ahraçlı kuşun da german gibi duruyor.Tabii bu benim yorumumdur.

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Murat ALP.' Alıntı:
Batuhancım resimlere baktığımda yeşil olan bildiğimiz kırma,ahraçlı kuşun da german gibi duruyor.Tabii bu benim yorumumdur.
abi ben pek anlamam dogrusunu soylemek gerekırse geldım bakıyorum sadece :D kısmet oldu yavruda aldık ama kanaryaları aldıgımız uretıcı abımızın elınde dunyaca unlu kuşlar var , o german dedi ama kırmada olabılır duymadım ben konusurken benım babam meraklıdır o aldı zaten kanaryaları

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Maaşallah böyle görünce yavruları, kanaryayı ne kadar özlediğimi anlıyorum. Onlarda bambaşka bir alem. Çok şirinler Maaşallah.