kedi saldırısı

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
bu sabah kedi saldırısına uğradı muhabbet kuşum kuyruğunu tutmuş bacağının yan tarafında yaklaşık 1,5 santim derisini kaldırmış yemesi içmesi yerinde ama keyifsiz doğal olarak saldırıya uğradı  :( yarası için ne yapmalıyım kedilerin tırnağı bakteri yuvasıdır antibiyotik verdim yarasına ne  sürmem gerekiyor?

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
çok teşekkürler iyi dilekleriniz için akşamına bu çift'in dişisi öldü yumurta tıkanmasından ortağımdan ayrıldım eşyalarını alıyordu kuşlarla ilgilenemedim 3 4 gün gözden kaçtı anlayacağınız bir anda öldü dişi.
erkeğin yanına güzel bir albino  hazır kuş koydum hemen çifleşmeye başladılar arkadaşım da ya erkeğe bak nasılda hemen eşe getirdi dedi ve ertesi günü kuşa kedi saldırdı ben bunu çok yaşadım kuşa nazar çok çabuk değiyor üretim haneye kimseyi sokmayacağım artık bu kaçıncı olay...
kremi deneyeceğim içim rahat etmiyor tekrardan teşekkürler...

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Geçmiş olsun, benim bıldırcınlarda olmuştu böyle bir olay. 2 gün sonra bıldırcın öldü. İnşallah seninki ölmez. Yarasına antiseptik spreyler var onlardan sıkabilirsin. Eczanelerde satılıyor.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Geçmiş olsun en kısa sürede iyileşir inşaallah

E

elaziz2316

Guest
Geçmiş olsun. Rifocin ile temizleyip Bactroban krem sürersen faydası olur. İkisi de antibiyorik içerir.

Sencer Ötan

Takipçi Üyemiz
Adı
Sencer
Soyadı
Öztan
Geçmiş Olsun Benim başımada geldi bu olay kapı önündeydi kuş (kapalı yerde ama kulubenın kapısıda açıktı.) bir kedi girmiş kafesteki kuşuma ulaşmaya çalışıyor (masadaydı kuşum)O günden beri şükrediyorum ki kuşumu masaya bırakmışım :(

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim.
kuş gayet iyi sorun yok yem de yiyor dediğim gibi sitres girmiş atlatacak inşallah...

Yaşar yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Yaşar
Soyadı
Yılmaz
Gökay bey geçmiş olsun dikkat etmek lazım üretimhaneye giren kediyi üretimdeki kuşlar görürse ürkerler yumurtadan kesilirler alimallah