Kendi İmalatım Kafesim Sizce Nasıl Olmuş?

• Konbuyu başlatan elaziz2316
  • Başlangıç tarihi
E

elaziz2316

Guest
    El yapımı şeylerle uğraşmak gerçekten çok hoşuma gidiyor. Birde kullanılmayan atıl durumda olan bişeyleri yararlı, kullanılabilir birşeye dönüştürmek bana çok fazla haz veriyor. Ağaç, demir, plastik farketmiyor. Herşeyi değerlendirmeye çalışıyorum.

Bakın bakalım kullanılmayan bir dolaptan ortaya çıkan kafes sizce nasıl olmuş?

İki çiftim olduğu için 2. kafesi de bitirmek üzereyim. O da bu kafese benzer bir kafes. Nasip olursa Şubat ayında da çiftlerimi bu kafeslere koyacağım.

E

elaziz2316

Guest
    Folluğun içini canavar ile yaptım. Ama daha önceden de sizlerin yaptığı yorumlara hakikaten çok çok hak verdim. Bu işlerden iyi anlamayanlar kesinlikle canavar'ı kullanmamalı. Çok tehlikeli ve hatayı affetmeyen bir aletmiş. Bana torpil geçti ufak bi sıyrıkla atlattım :)

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
elinize sağlık bendede var böyle bi işe yaramayan dolap evi taşıyınca fazlalık kalmıştı bana ilham verdiniz deneyeceğim hafta sonu,  resme bakarken aklıma geldi o yuvalığın üzerindeki boşluk varya tepeden 2 delik açıp sülo yemlik ile suluğu oraya koymak kafesin önünü açar diye düşündüm hatta

E

elaziz2316

Guest
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Teşekkürler.

ömer adam' Alıntı:
elinize sağlık bendede var böyle bi işe yaramayan dolap evi taşıyınca fazlalık kalmıştı bana ilham verdiniz deneyeceğim hafta sonu,  resme bakarken aklıma geldi o yuvalığın üzerindeki boşluk varya tepeden 2 delik açıp sülo yemlik ile suluğu oraya koymak kafesin önünü açar diye düşündüm hatta
Yorumun için teşekkürler. Fikir fikirden üstündür diye boşa dememişler. Bir daha yaptığımda yemliği dediğin gibi yapmaya çalışırım. Ama aynı şey suluk için uygun olmaz diye düşünüyorum. Tekrar teşekkürler.

E

elaziz2316

Guest
    Selahattin abi, dediğim gibi elimdeki malzemeleri değerlendirdim. Ama haklısın dediğin gibi olsa daha bi şık olurdu. Bi dahaki sefere artık.

ikbal

Üyemiz
Adı
ikbal
Soyadı
kahraman
çok güzel olmus elerine salık ben bugun gidim mdf oldım atolyede bictırdım yeni yuvalık yapıyorum yandan koyacam yapıştırma yaptım bu akşam 10 adet elerım  yapıştırıcı oldu ınşalah yapıştırıcıyla salıklı olur