"KIVRIK GAGALILAR VE KAFES KUŞLARI ÜRETİCİLERİ DERNEĞİ" Kurulmuştur

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Alpay BİLİR' Alıntı:
Ülkemizde muhabbet kuşu başta olmak üzere tüm kıvrık gagalılar ailesinin üretimi ve yetiştiriciliğine büyük katkılarda bulunacağınızdan eminim Selahattin abi,derneğiniz hayırlı uğurlu olsun..Allah utandırmasın..
Çok teşekkürler Alpay abi.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Alpay BİLİR' Alıntı:
Ülkemizde muhabbet kuşu başta olmak üzere tüm kıvrık gagalılar ailesinin üretimi ve yetiştiriciliğine büyük katkılarda bulunacağınızdan eminim Selahattin abi,derneğiniz hayırlı uğurlu olsun..Allah utandırmasın..
Ayrıca derneğinizin 35 nolu üyesi olmaktan onur duyarım..
Temenniler için teşekkürler

asya

Üyemiz
Adı
Cihan
Soyadı
Ahlat
Bu camiyaya sağladığınız faydalar kesinlikle tartışılmaz yürekten inanıyorumki bundan sonrada bizlere desteğiniz artarak devam edecek ve şuna inanın bizler herzaman siz değerli ağbeylerimizin ve kardeşlerimizin bu tip değerli projelerine destek olup bu işi daha bilinçli ve frofesyonel yapan, uluslar arası arenada ses getiren bir derneğin üyeleri olarak yolumuza hep beraber yürüyeceğiz.Teşekkürler Selahattin abi ve emeği geçen tüm arkadaşlarımız.

s.erben

Uzman Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
erben
SELAHATTİN ABİ ÖNCELİKLE CAMİAMIZ ADINA HAYIRLI UĞURLU OLSUN.BENDE 42 NUMARAYA TALİBİM ÜYELİK İÇİN İSMİMİ YAZARMISIN ABİCİĞİM...

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
Abi hayırlı uğurlu olsun. Çok sevindim. 37 alınmış. 38 Numarayıda ben alayım. Kayseri olur inşallah bende onlar gibi zengin olurum. :)
Saygılarımla...

kelkeci

Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
TÜTER
Herkese hayırlı uğurlu olsun bu sebeple ilk msj yazmış oluyorum ben manisadan Barış Tüter, 35 çift muhabbet ve 5 çift sultan bakıyorum 5 çiftte yeni kurmaya çalıştığım ingilizlerim var ve bu camiaya yeni katılmış biri olarak hakikaten bu dernek olayındakiş eksiklikleri fazlasıyla yaşıyordum mümkünse 45 numara ile benide eklerseniz sevinirim. Herkeze bol yavrulu günler olsun......

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Selahattin Abi madem numara isteniyor benimki 8 numarada kalsın mümkünse saygılar...

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Barış TÜTER' Alıntı:
Herkese hayırlı uğurlu olsun bu sebeple ilk msj yazmış oluyorum ben manisadan Barış Tüter, 35 çift muhabbet ve 5 çift sultan bakıyorum 5 çiftte yeni kurmaya çalıştığım ingilizlerim var ve bu camiaya yeni katılmış biri olarak hakikaten bu dernek olayındakiş eksiklikleri fazlasıyla yaşıyordum mümkünse 45 numara ile benide eklerseniz sevinirim. Herkeze bol yavrulu günler olsun......
Aramıza hoşgeldiniz, hakkınızda hayırlısı olsun, iyi paylaşımlar dilerim...

ceymis11

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.guineapig.9f.com
Adı
Nedim
Soyadı
GÜLER
hayırlı olsun herkeze  bende uye olmak istiyorum acaba neler gerekli  uye olmak icin gerekli belgeleri ozel mesaj ile not ederseniz ben de kısa surede uyeniz olabilirim

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Camiamız adına hayırlı uğurlu olsun.Bu derneğin büyük bir boşluğu dolduracagından hiç şüphem yok.Emeği geçen herkesten Allah razı olsun elleri dert görmesin üstadlarımızın.Selahattin abi kabul edersen bu güzel dernek çatısı altında büyük üstadların ve değerli abilerimizin kardeşlerimizin yanında 100 numara ile bende yer almak isterim.Saygılar.