KÜÇÜK KUŞÇUNUN İLK GÖZ BEBEĞİ YAVRUSU

rommeltr

Takipçi Üyemiz
Adı
ŞİNASİ
Soyadı
KÖSTEKLİ
Herkesin  iyi niyeti tavsiyesi ve güzel yorumları için teşekkürler  kuş 3 yumurta yaptıgında çok sevdigim akrabama abime söz vermiştim ilk yavru senin diye ona verecem isim olarak da ilk başta söylenen KUTLU  olacak yuvalık alırken büyük boy demiştim galiba küçük hamster talaşı alıp koyacagım ben dişi rahatsız olur diye hiç ellememiştim  bugün 16. gün Allah olmayanlara verir inşallah kendi başıma üretmek üretmeye çalışmak gerçekten çok zevkli.

rommeltr

Takipçi Üyemiz
Adı
ŞİNASİ
Soyadı
KÖSTEKLİ
22.gün oldu tüyleri hep çıktı daha çok anneye benziyor sadece kafa kısmında hafif yeşil renk var.Yuvadan çıkarayım mı?

polat_pool

Üyemiz
Adı
polat
Soyadı
bostancıoğlu
Evlat yolun açık olsun sen bu kuşçuluk hastalığına yakalanmışsın bu hastalığın tedavisi yok ama bu hastalık çok zevkli bir hastalık.yalnız sana acizane bir iki önerim olacak.vitamin olarak süper vit i öneririm (vitaminin doğalından vazgeçme derim ) kafeslerinin altını temizledikten sonra vanodin i öneririm.mama şart.mama tarifleri formumuzda mevcut.hayırlı üretimler kardeşime...

rommeltr

Takipçi Üyemiz
Adı
ŞİNASİ
Soyadı
KÖSTEKLİ
Yavru kuşun tüm tüyleri çıktı uçabiliyor ama yem kırıp kırmadığını  daha görmedim kuşu ne zaman ayırabilirim.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
YAKIN TAKİBE AL ZATEN ŞU ANDA YA KIRDI YA KIRACAK KIRINCA AYIRA BİLİRSİN EĞER BABA FAZLA RAHATSIZ ETMİYOR BAKIYORSA KALMASI DAHA İYİ MAMADA VER ONLA DAHA ÇABUK TOPARLAR SUYUNADA VİTAMİ KOY FAZLA UÇURARAK YORMA KORKUTMA  GÜLE GÜLE BAK MAAŞALLAH DİYELİM FOTĞRAFLARINI BEKLİYOR DERSLERİNDE BAŞARILAR ÇOK ÇALIŞ SENİ SEVİYORUZ SLM

rommeltr

Takipçi Üyemiz
Adı
ŞİNASİ
Soyadı
KÖSTEKLİ
yeni resimlerini sahibine gitmeden çekip koyacagım şuan fotoğraf  makinesinde sorun var düzelince çekecem