Herkesin iyi niyeti tavsiyesi ve güzel yorumları için teşekkürler kuş 3 yumurta yaptıgında çok sevdigim akrabama abime söz vermiştim ilk yavru senin diye ona verecem isim olarak da ilk başta söylenen KUTLU olacak yuvalık alırken büyük boy demiştim galiba küçük hamster talaşı alıp koyacagım ben dişi rahatsız olur diye hiç ellememiştim bugün 16. gün Allah olmayanlara verir inşallah kendi başıma üretmek üretmeye çalışmak gerçekten çok zevkli.
Evlat yolun açık olsun sen bu kuşçuluk hastalığına yakalanmışsın bu hastalığın tedavisi yok ama bu hastalık çok zevkli bir hastalık.yalnız sana acizane bir iki önerim olacak.vitamin olarak süper vit i öneririm (vitaminin doğalından vazgeçme derim ) kafeslerinin altını temizledikten sonra vanodin i öneririm.mama şart.mama tarifleri formumuzda mevcut.hayırlı üretimler kardeşime...
YAKIN TAKİBE AL ZATEN ŞU ANDA YA KIRDI YA KIRACAK KIRINCA AYIRA BİLİRSİN EĞER BABA FAZLA RAHATSIZ ETMİYOR BAKIYORSA KALMASI DAHA İYİ MAMADA VER ONLA DAHA ÇABUK TOPARLAR SUYUNADA VİTAMİ KOY FAZLA UÇURARAK YORMA KORKUTMA GÜLE GÜLE BAK MAAŞALLAH DİYELİM FOTĞRAFLARINI BEKLİYOR DERSLERİNDE BAŞARILAR ÇOK ÇALIŞ SENİ SEVİYORUZ SLM