0.2_lee' Alıntı:pekı usta monodoks 1 lıtre suya kattıktan sonra gozunemı surcez yoksa ıcmesınımı saglıcaz![]()
açıklayıcı bilgiler derken?Crazyy_man' Alıntı:aynı sorun benim jumboda da nüksetti bu konuda biraz daha açıklayıcı bilgiler verirseniz sevinirim.
çok geç kalmamışsan düzelir merak etme0.2_lee' Alıntı:sagolasın usta sabahtan ılk ısım bunu uygulamak inşallahh düzelir yavrularada kurtulur
bende onadron kullanıyorumOğuz Deniz' Alıntı:Ben bu gibi durumlarda ONADRON isimli göz damlasını kullanıyorum. Gözün mikrop kapmasını da engelliyor. Aynısı jumbo çiftime de olmuştu, gözlerine talaş tozu kaçmıştı ve aynı bu dişi gibiydi iki kuşun iki gözüde. Günde 1 damla onadron sıktım her göze. 3. veya 4. gün tamamen iyileştiler. Hasta olan yer göz olunca çok riskli oluyor kuş yem yiyemezse direk gümlüyor.
Sıkma canını bende de çok oluyor. Önemli olan zamanında farketmek. damla kullan, parmaklarınla yavaş yavaş aç. düzelir. Ben kaç tane kuşu kurtardım. Ama önceden farkedemediklerim malesef kurtaramadım.serkan kara' Alıntı:dişi kuş tekrar kuluckada yumurtalar catlamaya basladı ve kusun gozlerı gene kapanmısneden oluyor acaba