Batuhan26
Uzman Üyemiz
- Web sitesi
- www.facebook.com
- Adı
- Batuhan
- Soyadı
- Sevinç
ustalar kuş bitlerine kesin çözüm vericek bi kaç taktik verirmisiniz ? evde üretim yaptıgım ıcın bıtler sıkıntı yaratıyor
+1R.Efekan ALTUN.' Alıntı:Kafeslerin etrafına okaliptus yaprakları koyarsan bit yanaşmaz abi.
Siteden Günay Dönmez bey ile iletişime geçin yardımcı olacaktır...Ümit KOÇ' Alıntı:Istanbulda okaliptus ağacı bulunan biryer bilen varmı ?
teşekkürlerde ben eskişehirdeyim yok kargo fln boşuna yorulma sen düşünmen yeter zaten yakın zamanda alıp deniyecegim çay yagı var birde yapragı alır koyarımR.Efekan ALTUN.' Alıntı:Ben bizzat Rizeliyim abi belki bu sene gidersem; alabildiğim kadar yaprak alır hediye ederim sizlere.
Anladım.. İnşallah faydası olurBatuhan SEVİNÇ' Alıntı:teşekkürlerde ben eskişehirdeyim yok kargo fln boşuna yorulma sen düşünmen yeter zaten yakın zamanda alıp deniyecegim çay yagı var birde yapragı alır koyarım
cevap lutfenUfuk UMUT' Alıntı:bugun disi kusumu epey bi kasinirken gordum. sonrada agzinda çit çit ses cikartiyordu. acaba bit sinyali mi bunlar. biti uzerinden alip çitçit çitliyordu sanki?
birde yuvasinda bir adet yumurtasi var ama yuvasina pek girmiyor 1 gundur.. yumrtayi bir koseye koymus duruyor.. o yumurtaya ne olacak.? ikinci yumurtayi zannedersem bugun yarin yumrtlayacak durumda.. durum nedir sizce?
efekan da demişti onuda göz onunde bulunduracagım bıktım bitlerden.Günay DÖNMEZ' Alıntı:çay yağını ve yaprağını bilmem ama kesin çözüm sorduğunuz için yazmak istedim, okaliptüs kesin çözüm oluyor...kullanmaya başlayalı 2 yıl filan oldu, o günden bu yana bit-pire görmedim.
Ufuk UMUT' Alıntı:cevap lutfen
Kuluçkaya 2. yumurtadan sonra yatar.Ufuk UMUT' Alıntı:bugun disi kusumu epey bi kasinirken gordum. sonrada agzinda çit çit ses cikartiyordu. acaba bit sinyali mi bunlar. biti uzerinden alip çitçit çitliyordu sanki?
birde yuvasinda bir adet yumurtasi var ama yuvasina pek girmiyor 1 gundur.. yumrtayi bir koseye koymus duruyor.. o yumurtaya ne olacak.? ikinci yumurtayi zannedersem bugun yarin yumrtlayacak durumda.. durum nedir sizce?