Kuş kumu hakkında

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
bu göz kırpmalar ne anlama geliyor  ;) ;) ;) ;) ;)

bende sırayı bozmayayım dedim bende ekledim

bu arada uzun bir aradan beri piyasada olmayan witte molen tekrar çoğalmaya

başladı ne olur neolmaz diye 25 kg lık  8 çuval aldım stokladım

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Çetin GÖKMEN' Alıntı:
selahattin abi inşaatmı yapıyorsun ya 8 çuval kumla :D :D :D
çetin uzun müddet yoktu sıkıntı çektim nalbur, nalbur meriç kumu aradım birader kendine sipariş verirken aslında 10 çuval kendime söyledim ama ellerinde yeterince yoktu 8 çuvalla yetindim benim bu tür şeylerde avantajım çok iyi genelde yemide tonajla alıyorum hesaplıda oluyor

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Abi, 25Kg  kaç TL den satın aldın ?

Kuscu_Abi

Yeni Üyemiz
Adı
Kuscu_Abi
Soyadı
Kuscu_Abi1
Merhaba Arkadaşlar aslında bunu uzun zamandır düşünüyordum fırsat bulup bakamadım ama bu günden itibaren araştıracagım unutmadan daha önce harfiyatcılık yapttık ve bulundugum yerde kum ocagı cok öyle umuyorumki iclerinden birisi kesinlikle bizim aradıgımız kriterlerdedir Şayet öyle olursa herkese benden Cayyy ( Pardon Kum ) Yanlış anLamayın Kuşlarınız icin:))
Afyonluyum Bu arada..!

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Kumu ayrı kaptada verebilirsin yeminede karıştırabilirsin sonuç kuşun yemesi ayrı koyarsan dahi takip edersin

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Benım için böyle alıp yapmak zor. Peki normal dışardan hazır olarak ne alıp kullanabilirim.  Yani bana ne önerirsiniz... Viten Mole Kuş Kumu yada Mineral Taşı. Cevaplarınızı bekliyorum..

Teşekkür ederim,ayrıca paylaşımınız için

bilaldeg

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.fotokritik.com
Adı
bilal
Soyadı
değirmenci
Coşkun Özdemir' Alıntı:
"kuş kumu" yazandan bende vardı, içinde ince kum miktarı çok fazla, muhabbetlerin daha çok seçtikleri iri parçalar daha az. Öyle olunca ben şu linkteki irili kumun 1 kg.lık paketinden alıp karıştırdım, öyle daha iyi oldu: http://www.dostpetshop.com/index.php?act=viewProd&productId=317
Çakıl yazanın iriliği nedir bilmiyorum, fazla iriyse bu kez de kuşlar küçük parçaları seçebilirler, ama kuş kumu şeklinde olan yerine daha iri kum ağırlıklı bir karışım almanızı tavsiye ederim, onu daha çok taban ürünü olarak tasarlamışlar diye düşünüyorum. gönderdiğim linkteki tarzda kum bulursanız o daha iyi olabilir.

Ek olarak yine hem kum hem de mineral ve kemirme ihtiyacı için şu mineral bloğu da kullanıyorum uzun zamandır ve kuşlar memnunlar,oldukça sık bir dokusu olduğu için bir tanesi bir çift kuşa çok uzun süre yetiyor, dilerseniz kuma ek olarak ondan da asabilirsiniz kafesinize: http://www.juenpetmarket.com/urun_detay.aspx?kat=176&urn=4830

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
bilaldeg' Alıntı:
Coşkun Özdemir' Alıntı:
"kuş kumu" yazandan bende vardı, içinde ince kum miktarı çok fazla, muhabbetlerin daha çok seçtikleri iri parçalar daha az. Öyle olunca ben şu linkteki irili kumun 1 kg.lık paketinden alıp karıştırdım, öyle daha iyi oldu: http://www.dostpetshop.com/index.php?act=viewProd&productId=317
Çakıl yazanın iriliği nedir bilmiyorum, fazla iriyse bu kez de kuşlar küçük parçaları seçebilirler, ama kuş kumu şeklinde olan yerine daha iri kum ağırlıklı bir karışım almanızı tavsiye ederim, onu daha çok taban ürünü olarak tasarlamışlar diye düşünüyorum. gönderdiğim linkteki tarzda kum bulursanız o daha iyi olabilir.

Ek olarak yine hem kum hem de mineral ve kemirme ihtiyacı için şu mineral bloğu da kullanıyorum uzun zamandır ve kuşlar memnunlar,oldukça sık bir dokusu olduğu için bir tanesi bir çift kuşa çok uzun süre yetiyor, dilerseniz kuma ek olarak ondan da asabilirsiniz kafesinize: http://www.juenpetmarket.com/urun_detay.aspx?kat=176&urn=4830
Selahattin Abinin dediği gibi iri olandan aldım. Witte Molen 4 kg

Şöyle yapıyorum 2 tane kapım var. Birine yem koydum diğerine de çakıl. Yani ayrı yarı kaplardalar? Mama içinde bir tane daha sipariş verecem.

Kum hep bir kapta duracak.

Böyle yapmam iyi mi?