Kuşlarım

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
MUHABBET KUŞLARIM.
1.ÇİFTİM

2. ÇİFTİM

3. ÇİFTİM

4. ÇİFTİM

İSPİNOZLARIM.

1.ÇİFTİM 5 yavrulu

2. ÇİFTİM KARAYANAK

3. ÇİFTİM 5 yavrulu baba sarımsı yanaklı

4. ÇİFTİM DİŞİ TEPELİ ERKEK ALACA

BENGALLER
1 DİŞİ SARI 1 ERKEK KOYU KAHVE TEPELİ
erkek yuvada ama çıkmadığından fotolayamadım.YUMURTADALAR Ancak asla anne babasız bırakmıyorlar sayısını bilmiyorum.

Kuşların ırkları yaşları gibi bilgilerde verirseniz sevinirim çok sizinkiler gibi dereceli kuşlar olmadığından Aman Maaşallah demeye utanıyorum ama ben çok sevdiğim için hepsi bana çok kıymetli özellikle bengallerim. Yemek seçmemeleri ve iştahlı oluşlarına bayılıyorum. Sanki her sabah bengal ve zebralarım mama için eline sağlık anne diyrolar, çığlık çığlığa mamaya koşuyorlar. Ama Mubişlerim çok nazlı yemek beğendiremiyorum tok evin aç kedileri. Boğazsız çocuklarım benim onlarda.
Saygılarımla
NOT Resimler çok iyi değil fıkır fıkırlar çekmekte zorlandım umarım beğenirsiniz.

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Canan hanım Güzel yavrular almanız dileğiyle. Sağlıklı günlere

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Çok Sağolun 1. ve 4. Çift mubişler Selahattin abinin muhabbetlerinden.
2 numaralı yeşil dişi bizim evde yavrudan baktığımız.
Ve İspinoslar Hasan Baytemur Abinin kuşlarından.
Herkeze ve özellikle adını andığım bu iki abime teşekkür ederim. İnşallar bereketini görürler onlarda kuşlarının.

Bu sitede çok birden farklı birşeyler öğrendim rutin yazılar anavatan şurasıların haricinde çok değierli paylaşımlar var.
Allah hepinizden Razı olsun

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
maşaAllah maşaAllah  bol yavrular dileği ile

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
MAŞALLAH MAŞALLAH YOK YOK ÇEŞİT GÜZEL EMEĞİNİZE SAĞLIK

1 ÇİFDE JUMBO KOYDUNUZMU ORAYA TAMAMDIR...

murat akdal

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akdal
maşallah çok güzeller.
YALNIZ BENİM BİR SORUM OLACAK O BALKONDA ISITICI VAR MI ? YOKSA ÇOK SOĞUK OLMUYOR MU ?

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Çok sağolun değerli yorumlarınız için çok mutlu oldum. Acaba ırkları yaşları konusundada yorum alabilirmiyim bu resimler ile mümkünmü?

Kışın 10 derecelere düştü ama zebralar kuluçka yaptı yavrularda MAAŞALLAh zımba gibiler 5 te 5 yavru çıkardılar. Bengal 4-5 derece daha ısınınca kuluçka yaptı sonu ne olur bilmiyorum.
Ancak Mubişlerim Tüye girdi Maalesef ama cıgır cıgır sesleri kesilmiyor özellikle son 1 veya 1.5 haftadır. Sanırım havalar ısınınca daha mutlu oldular. Ama çok şükür bir rahatsızlıkları yok tabi kafes altlarını silerken tepeme dökülen tüyleri saymazsak.

Özel ısıtıcı yok fakat kombi ve içeriye giden sıcak borular cidden çok kırıyor balkonun ısısını.

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Ali ŞENER' Alıntı:
MAŞALLAH MAŞALLAH YOK YOK ÇEŞİT GÜZEL EMEĞİNİZE SAĞLIK

1 ÇİFDE JUMBO KOYDUNUZMU ORAYA TAMAMDIR...
İnşallah.Nasip.

Burada gerçekten çok iyi üreticiler ve yavrular var ama henüz kendime güvenemiyorum. Malum tek bir mubiş yumurtam bile yok :(

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
maaşallah canan hanım 3 numaralı çiftiniz çok hoşuma gitti aynı renklerde bende bir takım yapmayı düşünüyorum hayırlı üretimler

Kazım66

Takipçi Üyemiz
Adı
KAZIM
Soyadı
TOPRAKSEVEN
Muhabbet kuşlarının yavruları yok sanırım? 10 derece düşük gibi geldi.. Ama havalar ısınınca onlarda yavrulayacaklardır diye düşünüyorum.

Maşallah.. Bol üretimler.

CihangirK

Üyemiz
Adı
Cihangir
Soyadı
Kesim
maşallah canan hanım sizin üretimhanenizde bayagı cesitliymiş bol bol yavrular alırsınız insallah.

serkancan

Yeni Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
özkan
Maşallah çok güzel kuşlarınızda baktığınız alanda.. bengaller ve diğer finchler için dışardan asılan minik plastik yuvalardan kullanabilirsiniz. Altlarına keçe ve hindistan cevizi lifi ile yuvayı önceden siz hazırlayıp bir miktar yuva mazemesini dışarı koyarak kuşlarınıza kolaylık saglayabilirsiniz. dışardan takılılan yuvalıklarlada muhabbet kuşlarında olduğu gibi yumurta kontrolü daha kolay olacaktır. ayrıca yavruların arasındaki gün farkınıda giderebilrsiniz. kolay gelsin...

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
Canan NUMAN' Alıntı:
Çok Sağolun 1. ve 4. Çift mubişler Selahattin abinin muhabbetlerinden.
2 numaralı yeşil dişi bizim evde yavrudan baktığımız.
Ve İspinoslar Hasan Baytemur Abinin kuşlarından.
Herkeze ve özellikle adını andığım bu iki abime teşekkür ederim. İnşallar bereketini görürler onlarda kuşlarının.

Bu sitede çok birden farklı birşeyler öğrendim rutin yazılar anavatan şurasıların haricinde çok değierli paylaşımlar var.
Allah hepinizden Razı olsun
canan hanım en az inanın kuşlarınızdan yavru almanızdan bende sizin kadar  mutlu oldum inşallah tüyleri kadar yavru alırsınız maşallah allah nazardan saklasın gerçekten çok güzel yavrular almışınız havalar ısınınca inanıyorumki daha fazla ve sağlıklı yavrular alacağınıza tekrar hayrını görün