S.Burak YAVAŞ' Alıntı:ÜretimHane Çok Şık ve Süper. Maşallah Abi.
S.Burak YAVAŞ' Alıntı:ÜretimHane Çok Şık ve Süper. Maşallah Abi.
Ziya GÖKKAYA' Alıntı:Günay ustam gerçek örnek bir üretim hanen var pırıl pırıl tertemiz üretimhanenin yanısıra kuşlarında harika gerçekten tebrik ederim. bol yavrulu sağlıklı üretimleri dilerim. tebrikler...
Ersin DEDE' Alıntı:Maşallah![]()
çok doğru gözlemlemişsiniz, mavi spangle erkek ve double factor spangle dişi çiftten bahsediyorsunuz sanırım...dişi aslında yanar döner bişi gibi ;D evet komik oldu ama gerçekten öyle. Günün farklı saatlerinde farklı renklere bürünüyor...ne olduğunu ben de anlayamıyorum. Bazen kafası sarı ve vücut kirli beyaz-sarı parçalımsı tonlarında oluyor, bazen de karın ve göğüs kısmı çok açık yeşil, kanatları ise süt beyaz ve kafası sarı oluyor. Normalde double factor olan spanglerde kanat pullarını görmek imkansız ama bu dişide pırıl-pırıl parlıyor oluyor...eskiden yanar döner resimler vardı hafif onatınca başka resime dönüşüyordu...bu da onun gibi birşey. Bu çiftin yavruları var şimdi ve hepsini kendimize damızlık olarak ayırdık, fotoğraflarını nazardan korktuğum için ekleyemedim birtürlüCanan NUMAN' Alıntı:Çok güzel renkler var Maaşallah. Allah daim etsin. Beyaz üzerine sarı mı yeşil mi flaştanmı farklı çıkmış kuş vardı. O çok farklı geldi.
Beyaz mavililer mükkemmel güzel. MAAŞALLAH.
yorum için çok sağol Karahan usta, övünmek için söylemiyorum ama kuşlar gerçekten çok sağlıklı, onca zaman kuşlarımın hastalığı ile uğraşan birisi olarak inan onları bukadar sağlıklı görmek beni de çok mutlu ediyor. Biliyorsun ilanım var, içimden şiftlerimi hiç satmak istemiyorum ama diğer yandan da piyasanın bukadar bozulması bana başka çare brakmıyor. Ayrıca zaman ayırıp yorum yapan diğer arkadaşlara da çok teşekür ederim.Karahan UZUN.' Alıntı:yuzde seksen parçalı çalışmış üstad maşallah tekrar kuşlardaki bakışlara dıkkat ettiniz mi sağlık fışkırıyor iyice bir bakınız... duruş bakışlara
Berkan ŞENOL' Alıntı:![]()
41 KERE MAŞAALLAH HAYIRLI SATIŞLAR ,HAYIRLI ÜRETİMLER
Hiç bu renk kuş görmedimdi. İnşallah bu rengi sabitlemeyi başarırsınız. Bu dedikleriniz başka bir mucize sanki.Günay DÖNMEZ' Alıntı:çok doğru gözlemlemişsiniz, mavi spangle erkek ve double factor spangle dişi çiftten bahsediyorsunuz sanırım...dişi aslında yanar döner bişi gibi ;D evet komik oldu ama gerçekten öyle. Günün farklı saatlerinde farklı renklere bürünüyor...ne olduğunu ben de anlayamıyorum. Bazen kafası sarı ve vücut kirli beyaz-sarı parçalımsı tonlarında oluyor, bazen de karın ve göğüs kısmı çok açık yeşil, kanatları ise süt beyaz ve kafası sarı oluyor. Normalde double factor olan spanglerde kanat pullarını görmek imkansız ama bu dişide pırıl-pırıl parlıyor oluyor...eskiden yanar döner resimler vardı hafif onatınca başka resime dönüşüyordu...bu da onun gibi birşey. Bu çiftin yavruları var şimdi ve hepsini kendimize damızlık olarak ayırdık, fotoğraflarını nazardan korktuğum için ekleyemedim birtürlü![]()