Kuşlarımdan birkaç resim | Günay Dönmez

canso

Takipçi Üyemiz
Adı
Cansay
Soyadı
AKKAYA
Valla evdeki hesap çarşıya uyduğunda  :( ilk fırsatta yanındayım Günay usta.Umarım bir an önce uyar bu hesap.

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Abi 41 kere Maş. Çok güzel bir üretimhane ve Çok güzel kuşlar :) Tüyleri kadar bol üretimler abi.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
yorumlarınız için teşekürler dostlar...rabbim daha iyilerini size nasip etsin.

Cansay AKKAYA' Alıntı:
Valla evdeki hesap çarşıya uyduğunda  :( ilk fırsatta yanındayım Günay usta.Umarım bir an önce uyar bu hesap.
biliyorsun sıkıntı yok...sen mekanını hazırla, kuşlarlı evdeki hesaba uydururuz.

Atilla KARADAĞ' Alıntı:
MAŞALLAH Günay abi, abi varsa sen ekle bütün resimleri bizde bakalım yaa :)
:) daha önce de demiştim, külüstür makina ile fotoğraflar pek net çıkmıyor...bu son eklediklerim de geçen yıldan yeğenimin makinası ile çekilen fotoğraflar. Yarın benim külüstürü bir deneyip birkaç fotoğraf almayı denerim bakalım nasıl olacak  :)

canso

Takipçi Üyemiz
Adı
Cansay
Soyadı
AKKAYA
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
biliyorsun sıkıntı yok...sen mekanını hazırla, kuşlarlı evdeki hesaba uydururuz.
Sağolasın Günay usta.Her konuda olduğu gibi bu konuda da yardımcı olacağını biliyorum.Altı aydır tanışıyoruz sanırım ama 10 numara bir insan olduğunu anlamam için bu süre yetti.
Zaten esas olan senin hoş muhabbetinden ve engin bilgilerinden bir nebze olsun tadabilmek.Gerisi teferruat.Dedikleri gibi kahve bahane...

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Canan NUMAN' Alıntı:
Muhabbet kuşu belgeseli gibi MAAŞALLAh inşallah daha çok çok çok resim.
Çok güzel bir üretimhane ve kuşlarınızın renkleride çok hoş tebrikler maşallah hepsine.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Çok güzel bir üretimhane ve kuşlarınızın renkleride çok hoş tebrikler maşallah hepsine.
Canan NUMAN' Alıntı:
Muhabbet kuşu belgeseli gibi MAAŞALLAh inşallah daha çok çok çok resim.
Zaman ayırıp yorum yazdığınız için çok teşekür ederim hanımlar, bayanlar tarafından taktir görmek beni çok mutlu ediyor. Temennim bayan üretici sayısı hızla artması, muhabbet kuşu üretiminde sizlerden öğrenecek daha çok şeyler var.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
İnşallah bizim temennimizde bu işle ilgilenen bayanların artması yönünde toplantı fotoğraflarına bakıyorumda hiç bayan yok ankarada kuş pazarına gidiyorum sanayiye kuruluyor ve hiç bayan olmuyor eşim olmadan gidemiyorum bayan sayısı artarsa gerçekten güzel olur diye düşünüyorum. Biz çok acemiyiz daha başındayız bizim sizden öğreneceğimiz çok şey var aslında :)

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
dişilerimiz patlamaya hazır birer bomba gibi oldular ve mecburen yuvalıklarımızı dün taktık, hayrlısı ile sorunsuz peş-peşe 2 kuluçka geçirecekler ondan sonra yine dinlenecekler. Kafeslerimizin yuvalıklı halinin fotoğraflarını merak edenlere müjde...yarın birkaç fotoğraf çekip buraya eklemeye çalışırım.

Mehtap YILMAZ' Alıntı:
İnşallah bizim temennimizde bu işle ilgilenen bayanların artması yönünde toplantı fotoğraflarına bakıyorumda hiç bayan yok ankarada kuş pazarına gidiyorum sanayiye kuruluyor ve hiç bayan olmuyor eşim olmadan gidemiyorum bayan sayısı artarsa gerçekten güzel olur diye düşünüyorum. Biz çok acemiyiz daha başındayız bizim sizden öğreneceğimiz çok şey var aslında :)
zaman ayırıp yorum yazdığınız için teşekür ederim Mehtap hanım, bayanların sayısı artıyor...hobi olarak benimseyen birçok bayan var ama sanırım bunun gibi paylaşım sitelerin adreslerini henüz bilmiyorlar. Nette bayanlara yönelik Blog siteler var...genel sağlık, beslenme, çoçuk bakımı, spor, hobi, dekorasyon, mutfak ve evcil hayvanlar gibi kategorilere sahip bu blog sitelerde bunun gibi forum adreslerini paylaşmakta fayda var...zamanla bayan üye sayısını arttıracağından eminim.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Karahan UZUN.' Alıntı:
Günay Abim güncel resimleri alma vakti geldi abim  :)
inşallah Karahan usta, tombalaklar yumurtadan çıkmaya başlasın fotoğraf çekmeye başlarız  :)

achellias

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Gökkoyun
Aman maaşAllah maaşAllah, kuşların gerçekten de harikalar Günay abi.
Sağlıkları daim olsun inşeAllah.

deli_kabus1@hotmail.com

Uzman Üyemiz
Adı
yasin
Soyadı
yılmaz
abi gerçekten tek kelimeyle şahaser isterim birgün şahsen tanışmayı gaziantepten yasin tüm yazdıklarını hayranlıkla takip ediyorum

carpenectum

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Alver
Günay abi bu işe hakkını vererek yapan birisin, bilginle tecrübeni çok iyi harmanlamışsın. Meslek grafik tasarım, kuşlarda photoshop la hazırlanmış gibi maşallah. Eline sağlık, emeğine sağlık. Umarım bilgilerin ve paylaşımların sayesinde senin gibi layıkıyla yapan üreticilerimiz çoğalır.