Atilla karadag
Uzman Üyemiz
MAŞALLAH Günay abi, abi varsa sen ekle bütün resimleri bizde bakalım yaa 
biliyorsun sıkıntı yok...sen mekanını hazırla, kuşlarlı evdeki hesaba uydururuz.Cansay AKKAYA' Alıntı:Valla evdeki hesap çarşıya uyduğundailk fırsatta yanındayım Günay usta.Umarım bir an önce uyar bu hesap.
Atilla KARADAĞ' Alıntı:MAŞALLAH Günay abi, abi varsa sen ekle bütün resimleri bizde bakalım yaa![]()
Sağolasın Günay usta.Her konuda olduğu gibi bu konuda da yardımcı olacağını biliyorum.Altı aydır tanışıyoruz sanırım ama 10 numara bir insan olduğunu anlamam için bu süre yetti.Günay DÖNMEZ' Alıntı:biliyorsun sıkıntı yok...sen mekanını hazırla, kuşlarlı evdeki hesaba uydururuz.
Çok güzel bir üretimhane ve kuşlarınızın renkleride çok hoş tebrikler maşallah hepsine.Canan NUMAN' Alıntı:Muhabbet kuşu belgeseli gibi MAAŞALLAh inşallah daha çok çok çok resim.
Mehtap YILMAZ' Alıntı:Çok güzel bir üretimhane ve kuşlarınızın renkleride çok hoş tebrikler maşallah hepsine.
Zaman ayırıp yorum yazdığınız için çok teşekür ederim hanımlar, bayanlar tarafından taktir görmek beni çok mutlu ediyor. Temennim bayan üretici sayısı hızla artması, muhabbet kuşu üretiminde sizlerden öğrenecek daha çok şeyler var.Canan NUMAN' Alıntı:Muhabbet kuşu belgeseli gibi MAAŞALLAh inşallah daha çok çok çok resim.
zaman ayırıp yorum yazdığınız için teşekür ederim Mehtap hanım, bayanların sayısı artıyor...hobi olarak benimseyen birçok bayan var ama sanırım bunun gibi paylaşım sitelerin adreslerini henüz bilmiyorlar. Nette bayanlara yönelik Blog siteler var...genel sağlık, beslenme, çoçuk bakımı, spor, hobi, dekorasyon, mutfak ve evcil hayvanlar gibi kategorilere sahip bu blog sitelerde bunun gibi forum adreslerini paylaşmakta fayda var...zamanla bayan üye sayısını arttıracağından eminim.Mehtap YILMAZ' Alıntı:İnşallah bizim temennimizde bu işle ilgilenen bayanların artması yönünde toplantı fotoğraflarına bakıyorumda hiç bayan yok ankarada kuş pazarına gidiyorum sanayiye kuruluyor ve hiç bayan olmuyor eşim olmadan gidemiyorum bayan sayısı artarsa gerçekten güzel olur diye düşünüyorum. Biz çok acemiyiz daha başındayız bizim sizden öğreneceğimiz çok şey var aslında![]()
inşallah Karahan usta, tombalaklar yumurtadan çıkmaya başlasın fotoğraf çekmeye başlarızKarahan UZUN.' Alıntı:Günay Abim güncel resimleri alma vakti geldi abim![]()
Günay DÖNMEZ' Alıntı:inşallah Karahan usta, tombalaklar yumurtadan çıkmaya başlasın fotoğraf çekmeye başlarız![]()