ciancarlo
Uzman Üyemiz
- Web sitesi
- renkmuhabbetkusu.blogspot.com
- Adı
- Cihan
- Soyadı
- AYTAN
Arkadaşlar bu akşam nette gezinirken tesadüfen bir sitede ilana rastladım baktım benim kuşlarımın resmi izmirli bu hilekar vatandaş benim kuşlarımın resmini kullanarak linkini verdiğim bu sitede ilan açmış
Toptan . istediğiniz kadar muhabbet kuşu yavru ları 15 tl veriyoruz. damızlıları 20 Tl.GARANTi li Kuşlar.... diye yazmış istenilen kadar veriyor ama kuşlarının resmini yayınlayacak kadar bile kuşu olmadığından sanırım sağdan soldan milletin kuşlarının resmiyle milleti kandırıyor bu şahsı o siteye rapor ettim sizleride uyarmak istedim
http://www.ikincielim.com/iel/muhabbet-kusu-erkek-satilik-muhabbet-kusu-sayi-isteginize-bagli-urerticiden-_ilan_259741
Satılık
İlçe :
Buca
İlanı veren :
tarikakan
İlanı verme tarihi :
10.10.2012 19:28
Cins :
Muhabbet kuşu
Renk :
Karışık
İlan Başlığı :
Muhabbet Kuşu Sayı: İsteğinize Bağlı (Ürerticiden)
Açıklama :
Toptan . istediğiniz kadar muhabbet kuşu yavru ları 15 tl veriyoruz. damızlıları 20 Tl.GARANTi li Kuşlar....
Detaylı bilgi için İrtibata geçmeniz yeterli olacaktır....0506-862-24-71
Fiyat :
15 TL
İlanın toplam gösterimi :
57
More Sharing ServicesPaylaş|Share on email EmailShare on print PrintShare on facebookShare on myspaceShare on googleShare on twitter
--------------------------------------------------------------------------------
İlanı veren kişiye, sadece aşağıdaki E-Posta adresi ile ulaşabilirsiniz.
İlanı verenin E-Posta adresi : osman_dursun_1990@hotmail.com
Toptan . istediğiniz kadar muhabbet kuşu yavru ları 15 tl veriyoruz. damızlıları 20 Tl.GARANTi li Kuşlar.... diye yazmış istenilen kadar veriyor ama kuşlarının resmini yayınlayacak kadar bile kuşu olmadığından sanırım sağdan soldan milletin kuşlarının resmiyle milleti kandırıyor bu şahsı o siteye rapor ettim sizleride uyarmak istedim
http://www.ikincielim.com/iel/muhabbet-kusu-erkek-satilik-muhabbet-kusu-sayi-isteginize-bagli-urerticiden-_ilan_259741
Satılık
İlçe :
Buca
İlanı veren :
tarikakan
İlanı verme tarihi :
10.10.2012 19:28
Cins :
Muhabbet kuşu
Renk :
Karışık
İlan Başlığı :
Muhabbet Kuşu Sayı: İsteğinize Bağlı (Ürerticiden)
Açıklama :
Toptan . istediğiniz kadar muhabbet kuşu yavru ları 15 tl veriyoruz. damızlıları 20 Tl.GARANTi li Kuşlar....
Detaylı bilgi için İrtibata geçmeniz yeterli olacaktır....0506-862-24-71
Fiyat :
15 TL
İlanın toplam gösterimi :
57
More Sharing ServicesPaylaş|Share on email EmailShare on print PrintShare on facebookShare on myspaceShare on googleShare on twitter
--------------------------------------------------------------------------------
İlanı veren kişiye, sadece aşağıdaki E-Posta adresi ile ulaşabilirsiniz.
İlanı verenin E-Posta adresi : osman_dursun_1990@hotmail.com