kuşlarımı satıyorlar haberimiz yok

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Arkadaşlar bu akşam nette gezinirken tesadüfen  bir sitede ilana rastladım baktım benim kuşlarımın resmi  izmirli bu hilekar vatandaş benim kuşlarımın resmini kullanarak linkini verdiğim bu sitede ilan açmış 
Toptan . istediğiniz kadar muhabbet kuşu yavru ları 15 tl veriyoruz. damızlıları 20 Tl.GARANTi li Kuşlar....  diye yazmış istenilen kadar veriyor ama kuşlarının resmini yayınlayacak kadar bile kuşu olmadığından sanırım sağdan soldan milletin kuşlarının resmiyle milleti kandırıyor  bu şahsı o siteye rapor ettim sizleride uyarmak istedim

http://www.ikincielim.com/iel/muhabbet-kusu-erkek-satilik-muhabbet-kusu-sayi-isteginize-bagli-urerticiden-_ilan_259741 

Satılık

İzmir

İlçe :

Buca

İlanı veren :

tarikakan

İlanı verme tarihi :

10.10.2012 19:28

Cins :

Muhabbet kuşu

Erkek

Renk :

Karışık

İlan Başlığı :

Muhabbet Kuşu Sayı: İsteğinize Bağlı (Ürerticiden)

Açıklama :

Toptan . istediğiniz kadar muhabbet kuşu yavru ları 15 tl veriyoruz. damızlıları 20 Tl.GARANTi li Kuşlar....
Detaylı bilgi için İrtibata geçmeniz yeterli olacaktır....0506-862-24-71

Fiyat :

15 TL

İlanın toplam gösterimi :

57

More Sharing ServicesPaylaş|Share on email EmailShare on print PrintShare on facebookShare on myspaceShare on googleShare on twitter

--------------------------------------------------------------------------------

İlanı veren kişiye, sadece aşağıdaki E-Posta adresi ile ulaşabilirsiniz.

İlanı verenin E-Posta adresi : osman_dursun_1990@hotmail.com

moordek

Takipçi Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
Özdemir
ya daha ne diceğimi bilmiyorum...kötü söz söylemek istemiyorum..ben o hatayı 1 kere yaptım aldım azımın payını..

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Uğur SARI' Alıntı:
abi numarasını yayınlasana sen bi onun  crazy

ilan verenin  tel  0506-862-24-71

İzmir

İlçe :

Buca

İlanı veren :

tarikakan

İlanı verme tarihi :

10.10.2012 19:28

omerkaantekin

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer Kaan
Soyadı
TEKİN
aynı şeyi benim köpeklerim içinde yapmışlardı. başa çıkılmaz bu dolandırıcılarla, siteye şikayet ederek en iyisini yapmışsınız, saygılar

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Bence telefon acıp sorman ve uyarman lazımdı kardesım...ben oyle yapardım yınede sen bılırsın kardesım.....sıteyı sıkayette ısabetlı olmus....

hakantoga

Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
toğa
daha dün  bu  konulardanda bahsettik  istemeden  kemal bey amcamızıda kırmısım ondan  buradan tekrar tekrar sizlerin aracılıgı ile  özür dilerim  lakin  benim bahsettigim  konu ve davranışlar  bunlar  bursadan izmirden istanbuldan  bir çok kişi benim  resimlerimi  birebir yayınlayıp  satmaya kalktı kuşlarımı  bursadaki (içimizdeki irlandalılarla)  görüştüm  abi dedim yapmayın  !!!!!!! veya  biz  gelsek  görsek  kuşları  dedim  .gittik  yok  satılmışta arkadaşına vermişte  annesi  babası  cok beyen miş  kusu  onlara götürmüşte ısrarlara dayanamamış  100TL kusa  200TL vermişlerde  kıramamışta eeee parayıveren  düdügü  çalarmışta  adama bilgisayarımdan orjınal resmini  gösterdim birkeresinde  fotograf makinem  de yanımda  bana cevabı  aynenn geçiyorum  ''senin ki ile benim ki  kardeşmi  yoksa''' gülermisin  aglarmısın  üstüne üstük birde  hırsız  muamelesi hala  üste çıkıp benim demesi  ulan  kafesin ortasında külük var içinde  buğday  falanca yerin hatırası yazıyor  resimde  adam hala benim diyor  kusa  (iste ben bunlara  irlandalı kardeşim  diyorum  '''  ben kusu yavrumu tanırım özel  bilezikte  takarım  özel halkada  sizde  böyle yapmanızı tavsiye  ederim 
KEMAL BEY AMCA  BORA  AMCA  GERCEKTEN ÖZÜR DİLERİM 
CİHAN ARKADAŞIM  SANA DA GEÇMİŞ OLSUN 

ersinaksar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ersinaksar.blogspot.com
Adı
ERSİN
Soyadı
AKSAR
aynı durumla bende karşılaşmıştım. ve satış sitesi yönetimine şikayette bulundum. malesef böyle hilekarlar çok, kolay yoldan para kazanalım istiyorlar.

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Cihan alsaydın bi 3 5 tane
Bunlar gördüklerimiz görmediğimiz niceleri var...

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Fatih MANSIZ' Alıntı:
site yonetimi duyarli cikip ilani silmis
sadece bu mu sanıyorsunuz???
adamlar sizin resminizi, ailenizin resmini v.s. bi çok sitede profil resmi olarak kullanıyor..
arasaydınız numarasını sorsaydınız hesabını...( belkide sormuşsunuzdur:) )
geçmiş olsun

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Geçmiş olsun böyle şerefsizler hep vardı ve var olacaktır bu gibi ilanlara pet shop çu arkadaşların itibar etmemesi gerekir saygılarımla

nilcafe

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
ÇELİK
şerefsizlikten başka bir şey değil yaptıkları. geçmiş olsun

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Benim kuşu satanıda gördüm :D
Rastlanıyor bu tür durumlar kimi zaman :)