KUŞLARIMIN CİNSİYETİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM!!!!!

haruntanyeri

Yeni Üyemiz
ÖNCELİKLE MERHABA ARKADAŞLAR İKİ AY ÖNCE BİR ÇİFT MUHABBET KUŞU ALDIM  AMA KUŞLARIM HALEN ÇİFTLEŞMEDİ BEN CİNSİYETLERİ KONUSUNDA ŞÜPHELİYİM BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM video linki muhabbet kuşu

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
pardon karıştırdım bence biri erkek biri dişi üstadlarda yorumlayacaklardır.. 1:44 erkek diğeri dişi.. Hayırlısı olsun..

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
ben kuşlarda mavi cere göremedim erkek olduğunu nereden çıkardınız
,kuşların 2 sininde ceresi bariz beyaz kuşların 2 side dişi
Erkek kuşlar sadece mavi cereli olmaz farklı mutasyonlarda lila,pembe,morda olabiliyor..

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Vedat ŞEN' Alıntı:
Erkek kuşlar sadece mavi cereli olmaz farklı mutasyonlarda lila,pembe,morda olabiliyor..
size katılıyorum ama bu kuşlar ne albino ne lutino ne de duble factor yani kuşlar farklı mutasyon değil ayrıca kuşların cere renklerinde lila,pembe,mor yok dediğim gibi bariz beyaz kuşların 2 side dişi

haruntanyeri

Yeni Üyemiz
öncelikle herkese çok teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için şu konuda biraz bilgi vereyim ben bu kuşları petshopdan çift diye aldım ama yaklaşık iki aydır çiftleşmediler acaba uygun ortammı bulamıyorlar.yani kuşların çiftleşmesi için neler yapabilirim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim :)

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
bakımlarını gerektiği kadarını yap zamanı gelince eş tutarlar vitamin  mineral aklsiyumu eksik etme  ve  bunları doğal  yönden aldırmaya çalış sebze meyve gibi ürünlerden  bir fazla rahatsız etme  insan boyundan yuksekte bir yetrde  olsunlar

zaqwer

Takipçi Üyemiz
Adı
RECEP
Soyadı
YAMAN
Karahan UZUN.' Alıntı:
siz  ayrı ayrı  cerelerini  sadece  fotosunu çekip eklermisiniz tekrardan
bazen dişilerin cereleride maviye yakın olabiliyor eğer çiftleşmeden uzaksa
burun delikleri ikisindede geniş gözüküyor
ikisininde dişi olma ihtimali var
bazen ayırt etmek zor olur gözlemlemek gerekir