ilker
Uzman Üyemiz
+1Şahin GÜNGÖR' Alıntı:Ahşap tünek kullanın ve Refik beyin ürettiği mineral bloklar var onlardan kullanmanızı tavsiye ederim
+1Şahin GÜNGÖR' Alıntı:Ahşap tünek kullanın ve Refik beyin ürettiği mineral bloklar var onlardan kullanmanızı tavsiye ederim
Bu Kuşlar uzun bir süre ihmal edilmiş.. Yavru alabilmeniz imkansız değil fakat çok zor..Kral94' Alıntı:ne yapabilirim yani kuşumun yavrusunu almayı cok ama cok istiyorum beni yönlendirirseniz cok mutlu edersiniz
Selim bey kimsenin sizinle dalga geçtiğini sanmıyorum. Çok acemi olmama rağmen o kafesın halını ve o suluğu görünce ben bile aynı şeyi söyleyebilirm. SaygılarKral94' Alıntı:nasıl ihmal edilmiş ya dalgamı geciyon resimden mi anladın ihmal edilmiş oldugunu![]()
Kuşunuzdan yavru almak yerine kuşlarınız daha sağlıklı bir ortamda yetiştirme çabası içine girseniz iyi olur, gördüğüm kadarıyla orada bir hayvan suistimali var ve kuşlarınıza bakamıyorsanız elinizden çıkartın acilen.Kral94' Alıntı:ne yapabilirim yani kuşumun yavrusunu almayı cok ama cok istiyorum beni yönlendirirseniz cok mutlu edersiniz