Hakan_21
Uzman Üyemiz
Gayet sağlıklı olan erkek kuşumu bugün kafesin zemininde kupkuru olmuş bi şekilde buldum daha dün bile çok iyiydi sebebini bilmiyorum 5 yawrusu wardı. dişi tek bakmak zorunda suandaa bunun sebebi ne olabilir?
+1Bilal ERDEM' Alıntı:Hakan şimdi bu kuşun ölüm sebebi ne demişsin de bu şekilde resimden bakarak net bir şey söylemek çok yanlış olur.
Ama şunu belirtmek isterim ki;
Hayvanda kuruma gözüme çarpan ilk etken ve bunun yanında strese bağlı ölüm de olabilir.
Ve gayet sağlıklı yazmışsın ama kuş pek sağlıklı değilmiş içeriden gitmiş.
Geçmiş olsun.
Tabiki resmine bakıpta ölüm sebebini anlamak mümkün değildir resmi paylaşmak istedim kus daha dün çok canlıydı yapısına ve tüylerine bakacak olursanız iyi bakıldığını anlamanız mümkün bence teşekkürlerBilal ERDEM' Alıntı:Hakan şimdi bu kuşun ölüm sebebi ne demişsin de bu şekilde resimden bakarak net bir şey söylemek çok yanlış olur.
Ama şunu belirtmek isterim ki;
Hayvanda kuruma gözüme çarpan ilk etken ve bunun yanında strese bağlı ölüm de olabilir.
Ve gayet sağlıklı yazmışsın ama kuş pek sağlıklı değilmiş içeriden gitmiş.
Geçmiş olsun.
İshal değildi eminim ve son günlerde hiç bir farklılık gözüme çarpmadı kesinlikle farkederdim çok şaşırdım 2 ay öncede yine bir jumbo dişim aynı şekilde yumurtaların üstünde ölmüştü dağıttım yumurtaları oda çok üzmüştü beni ve bi türlü anlam veremedim bu ölümlere tşkrlererbay' Alıntı:Kuş sağlıklı diyor ama kuş ishalden hemen ölmez kabarması gerekir gitdikçe yemden düşmesi gerekir sanırım zehirlenme olabilir.Tam olarak kuşun birkaçgünlük geçmişini anlatırsanız daha net bir şeyler gelir..
olabilir..yavuz alptekin' Alıntı:belkide kurumadan dolayı kuş ölmüştür